![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "sarışın kadın mı esmer kadın mı?" başlıklı konu görüntüleniyor, "evet herkesin bir tercihi vardır.sarışınların genelde aptal esmerlerin genelde de akıllı oldukları konusunda bir konu vardır.ve bende bu konuya sonuna kadar karşıyım. sizin fikriniz???..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 14 Rep: 1327 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sarışın kadın mı esmer kadın mı? evet herkesin bir tercihi vardır.sarışınların genelde aptal esmerlerin genelde de akıllı oldukları konusunda bir konu vardır.ve bende bu konuya sonuna kadar karşıyım. sizin fikriniz??? |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: sarışın kadın mı esmer kadın mı? bana kalırsa hepsinden birer tane alabilirm :)
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 14 Rep: 1327 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sarışın kadın mı esmer kadın mı? hmm esmer yada sarışın farketmiyo yanii ![]() |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: sarışın kadın mı esmer kadın mı? önemli olan dürüst olanı canımmm
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 14 Rep: 1327 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sarışın kadın mı esmer kadın mı? tabi canım her zaman en önemli oan o değilmidir gerisi boş öyle değil mi? |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: sarışın kadın mı esmer kadın mı? en doğrusuda bu ama bulamayınca doğruyu ne yapayım eğriyi ne yapayım :)
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 14 Rep: 1327 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sarışın kadın mı esmer kadın mı? tmm sustum yorum yok ![]() |
| | |
| | #8 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: sarışın kadın mı esmer kadın mı? senin dediğin gibi olsun ne diyelim
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 14 Rep: 1327 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sarışın kadın mı esmer kadın mı? ben bişey demedim ki benim dediğim gibi olsun ![]() |
| | |
| | #10 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: sarışın kadın mı esmer kadın mı? Ben bu konuda ayrım yapmam. Sanırım her ikisininde çok zekileri ve aynı zamanda çok aptalları var. Ama nedense sarışınlar biraz daha fazla |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |