![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "sarışın kadın mı esmer kadın mı?" başlıklı konu görüntüleniyor, "şu sarışınlara acıyorum bazen ne kadar akıllı olsan bile yine o aptal damgasını ilk görüşte yiyolar hiçbir kadın aptal değildir sadece saftır..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sarışın kadın mı esmer kadın mı? şu sarışınlara acıyorum bazen ne kadar akıllı olsan bile yine o aptal damgasını ilk görüşte yiyolar hiçbir kadın aptal değildir sadece saftır |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: konya Yaş: 19
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 23 ![]() | Cevap: sarışın kadın mı esmer kadın mı? kesinlikle sana katılıyorum pandura :) |
| | |
| | #13 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 218 Rep: 21595 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sarışın kadın mı esmer kadın mı? erkekler sarisin sever'' |
| | |
| | #14 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sarışın kadın mı esmer kadın mı? Bana kalırsa bulundugun yere göre değişir. Türkiyede sarısınlar azınlıkda oldugu için türk ereleri sarışınlara daha ço ilgi duyar Almanyada sarısınlar fazla esmerler azınlıkda oldugu için esmerler daha çok ilgi çekiyor Yani insanlar bulundukları ortama göre begenileri değişiyor.Daha nadir gördügü insana cazip geliyor. |
| | |
| | #15 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 60 ![]() | Cevap: sarışın kadın mı esmer kadın mı? ammada zor soru sormuşun arkadaş ya her iki sininde kendine has bir tatlılığı vardır ama önemli olan iç güzelliği huyu suyu insanlığıdır çevresine karşı davranışlarıdır |
| | |
| | #16 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 110 ![]() ![]() | Cevap: sarışın kadın mı esmer kadın mı? iyiki sarışın değilmişim ;-) |
| | |
| | #18 |
| Banned | Cevap: sarışın kadın mı esmer kadın mı? valla önce insan olsun.beni çok sevsin.bende onu çok seveyim yeter.tabii biraz güzel olmasından zarar çıkmaz... :)) |
| | |
| | #19 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 145 Rep: 14164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sarışın kadın mı esmer kadın mı? vayy impexx nerden çıktı bu sıradışılık ilginçç ama sanki senin fikirlerinde kendimi görür gibi oldum..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |