![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "DoğanGüneş Ablama Hitap" başlıklı konu görüntüleniyor, "doğan güneş abla ben o hitabı senin için yapmadım yanlış anlaşıldı ve düzeltemedim hani sen üstte üsttekini 2 kelimeyle anlatın yazmışın ya geyik bölümünde ben seni anlatacağımızı anlamadım ben geyiği ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | DoğanGüneş Ablama Hitap doğan güneş abla ben o hitabı senin için yapmadım yanlış anlaşıldı ve düzeltemedim hani sen üstte üsttekini 2 kelimeyle anlatın yazmışın ya geyik bölümünde ben seni anlatacağımızı anlamadım ben geyiği anlatın sandım ondan öyle birşey yazdım senle alakalı birşey değil.artistlik falanda yapmıyorum umarım kendimi ifade edebilmişimdir doğangüneş abla özür dilerim gerçekten sana hitaben yazılan bişey değildi ![]() yanlış anlaşıldıysam affet |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 524 Rep: 51301 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: DoğanGüneş Ablama Hitap Tamam önemli değil.:wink::wink:
__________________ |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: DoğanGüneş Ablama Hitap doğan güneş ablacım sen benim büyüğümsün sana saygım sonsuz senden öğrenecek çok şeyim olacak birde bu siteye kayıt olalı 4 gün oldu o yüzden özel mesaj gönderemiyorum hatamı anladığım an mesaj yazacaktım zaten |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: DoğanGüneş Ablama Hitap yaa gerçekten çok ama çok özür dilerim böyle bir hata yaptığım için bütün forum önünde özür diliyorum senden |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: DoğanGüneş Ablama Hitap ya dert etme okadar doğangüneş anlayışlıdır vede seni anlamıştır zaten sen merak etme doğangüneş kendisine bilinçli bir şekilde yapılan saldırı veya haksızlıklara zaten müdahele eder şimdi takma kafana bak zaten özürünü kabul etti Unutma ki Hata yapmak bize Bağışlamak Büyüklere mahsustur Sen küçüklğünü yaptın özür diledin O da büyüklüğünü gösterdi sağolsun affetti Bundan sonra biraz daha dikkat konuları iyi oku ve sakin kafa ile yorum yap :) okey hadi kolay gelsin şimdi
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| | #6 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 524 Rep: 51301 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: DoğanGüneş Ablama Hitap tamam bebeğim başka birşey yazmana gerek yok.anladım ben ...yanlış anlaşılma oldu.sende kusura bakma:redface::redface::wink::wink:
__________________ |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: DoğanGüneş Ablama Hitap desteğin için teşekkür ederimmm sanada kolay gelsin |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |