![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "Görmek istediğiniz ülke yada şehir neresidir?" başlıklı konu görüntüleniyor, "evet arkadaşlar çok merak ettğiniz şehir yada ülke neresi? yada çok görmek istediğiniz? ben mesela parisi merak ediyorum.ama hiç gidemiyecem o başka evet siz neresini merak ediyorsunuz?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Görmek istediğiniz ülke yada şehir neresidir? evet arkadaşlar çok merak ettğiniz şehir yada ülke neresi? yada çok görmek istediğiniz? ben mesela parisi merak ediyorum.ama hiç gidemiyecem o başka evet siz neresini merak ediyorsunuz? |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Görmek istediğiniz ülke yada şehir neresidir? evet benim de görmek istediğim yer paris ayrıca dubai de olabilir
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 231 Rep: 22862 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Görmek istediğiniz ülke yada şehir neresidir? dubai çok güzel değilmiş.öyle diolar.ben en çok maldiv adalarına bide kanadaya bide mısıra gitmek istiyorum bide:))) |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Görmek istediğiniz ülke yada şehir neresidir? aa mısırda görmeye değer bir yer ahh ahh hayallerde sadece:confused: |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Görmek istediğiniz ülke yada şehir neresidir? ooo kızlar bakıyorumda bayaa güzel yerleri görmek istiyorsunuz keşke imkan olsada sizleri tek tek toplayıp gezdirseydim :)
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Görmek istediğiniz ülke yada şehir neresidir? aman herkesin bir hayali vardır iştee bende o hayallerden birisini kuruyom |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Görmek istediğiniz ülke yada şehir neresidir? ahhhh zaten hayellerde olmasa nasıl yaşarız ki değilmi
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Görmek istediğiniz ülke yada şehir neresidir? bu arada adım sema hızıma yetişemezsin çünkü bugünün hızını alamadım yaa ondandır:biggrin::biggrin: yeni üye olduğum için mesaj yazamadım kusura bakma bu arada tanıştığımıza menun oldum |
| | |
| | #9 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Görmek istediğiniz ülke yada şehir neresidir? bende tanıştığımıza memnun oldum sema önemli değil sende yakında özel mesaj felan yazma hakkına sahip olacaksın zaten hayırlı paylaşımlar
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Görmek istediğiniz ülke yada şehir neresidir? inş 7 gün sonraaa bende özel mesaj gönderebilirim:smile: |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |