![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "arkadaşlar memleket nere??" başlıklı konu görüntüleniyor, "saol saha genciz yaa ama heran başımıza ne gelir bilmeme rahmetli ruhu nur içinde yatsın barış akarsu da çok gençti..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #31 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: arkadaşlar memleket nere?? saol saha genciz yaa ama heran başımıza ne gelir bilmeme rahmetli ruhu nur içinde yatsın barış akarsu da çok gençti |
| | |
| Sponsored Links |
| | #32 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: arkadaşlar memleket nere?? Evet ya çok üzüldüm hala şarkılarını dinliyorum
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| | #33 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: arkadaşlar memleket nere?? bende daha çok gençti bende ondan diyorum ya gencim bana bişey olmaz demekle olmuyo hayat işte ne zaman ne olacağı hiç belli değil |
| | |
| | #34 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: arkadaşlar memleket nere?? ona göre hayatın değerini bilmek lazım
| | |
| | #35 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: arkadaşlar memleket nere?? biz biliyoz da bize bu güzel hayatı ağız tadıyla bir yaşamamıza izin vermiyolar |
| | |
| | #36 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: arkadaşlar memleket nere?? Attığımız adıma dikkat etmek lazım kimn dost kimin düşman olduğu belli değil
| | |
| | #37 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: arkadaşlar memleket nere?? valla aptal dostum olacağına akıllı düşmanım olsun derim |
| | |
| | #38 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: arkadaşlar memleket nere?? zaten akıllı düşamandan değil aptal dostundan kork derler hayat bu yinede kimin ne olduğu belli olmaz
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |