![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "arkadaşlar memleket nere??" başlıklı konu görüntüleniyor, "bak işinde orda ailende ordaa başka ne istersin ki..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: arkadaşlar memleket nere?? bak işinde orda ailende ordaa başka ne istersin ki |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: arkadaşlar memleket nere?? öyle diyorsun ama değişiklik bazen iyi oluyor her zaman aynı ortam sıkıyor ya
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| | #13 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: arkadaşlar memleket nere?? sıkarda yapacak birşey yok iş orda güç orda bundan sonra insan maxmum tatil için değişik yerlere gider |
| | |
| | #14 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: arkadaşlar memleket nere?? onada gidemiyorum hiç zaman yok ki iş güç biraz zaman bula bilsem uyumak istiyorum :)
| | |
| | #15 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: arkadaşlar memleket nere?? eee ihracat yapmak kolay iş değil |
| | |
| | #16 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: arkadaşlar memleket nere?? evet stres işi hele bir de sorunlar çıkınca canım çıkıyor sanki ama ne yapalım ekmek parası işte sen ne iş ile meşguldun pardon
| | |
| | #17 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: arkadaşlar memleket nere?? ben muhasebe ile uğraşıyorum oda ihracat kadar hayli zor bir yanlış herşeyi mahfediveriyor |
| | |
| | #18 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: arkadaşlar memleket nere?? hele yanlış fatura kestinmi vay haline bir de hesap mutabakatları yıl sonu felan uffff hayli bir zor iş ya Allah kolaylık versin
| | |
| | #19 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: arkadaşlar memleket nere?? saol gerçi her işin bir zorluğu vardır |
| | |
| | #20 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: arkadaşlar memleket nere?? kolay para kazanılmıyor değil mi katklanmak zorundayız :)
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |