![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "Bir kitap yazacak olsanız konu ne olurdu ve kime ithaf ederdiniz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bir kitap yazacak olsanız konu ne olurdu ve kime ithaf ederdiniz?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 433 Rep: 42311 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir kitap yazacak olsanız konu ne olurdu ve kime ithaf ederdiniz? Bir kitap yazacak olsanız konu ne olurdu ve kime ithaf ederdiniz?
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 159 Rep: 15643 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir kitap yazacak olsanız konu ne olurdu ve kime ithaf ederdiniz? sanırım kitap yazmayı düşünen sensin.sen ne yazmayı planlıyorsun içeriği nasıl olmalı senin kitabının sen cevapla bakalımm. ben kitap yazsam insanlarını üzerinde yapılan psikolojik deneyleri anlatırım. |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Bir kitap yazacak olsanız konu ne olurdu ve kime ithaf ederdiniz? kitap yazamam bi saysalcı olarak hayalini bile kurmam ama madem sormuşsun sölim ya aşk romanı yazar ilk aşkıma ithaf ederdim ya da ölüleri inceliyolar ya ona dair bişi yazar insanlığa ithaf ederdim |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |