![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "Ah biz kadınlar :))" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ah biz kadınlar ) Şunları Söyler : "Ahh boks maçına bilet mi aldın! Harikasın beee!!!" Halk Dilinde İsimleri : Delikanlı Kız, Bacı. Avantajları : Kafadengi, eğlenceli. Dezavantajları : Bu tipler ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Mesajlar: 8.988
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet:
Rep Gücü: 516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ah biz kadınlar :)) Ah biz kadınlar ) Şunları Söyler : "Ahh boks maçına bilet mi aldın! Harikasın beee!!!" Halk Dilinde İsimleri : Delikanlı Kız, Bacı. Avantajları : Kafadengi, eğlenceli. Dezavantajları : Bu tipler genellikle erkek gibi yapılı güçlü kuvvetli olurlar. Kafasını bozarsanız, hakkınızda pek hayırlı olmaz... Bayan "Cıyak Cıyak" Şunları Söyler : "Seni serseeeeeeem!!!! Gel burayaaa!!! Çabuk söyle bu saate kadar nerdeydiiiiiinnnnnnnn?" Halk Dilinde İsimleri : Cadaloz, Başbelası. Avantajları : Kendince size ilgi gösteriyor işte daha ne... Dezavantajları : Sürekli kafanıza bişeyler fırlatır, uçan tekme savurur... Bayan "Mızmız" Şunları Söyler : "Aaah başım.. ayağım.. ayyy mideme ağrı saplandı." Halk Dilinde İsimleri : Mıymıntı, Uyuntu, Karın ağrısı. Avantajları : Sayesinde anatomi ve tıp bilginiz gelişir. Dezavantajları : Bulaşıcıdır! Bayan 'Patron' Şunları Söyler : "Çabuk kalk!! O kravat olmamış çıkar başka bir tane tak!! Saçlarını biraz kestir!! Git para kazan!" Halk Dilinde İsimleri : Çokbilmiş, Müdire Hanım, Diktatör, Terminatör! Avantajları : Çoğunlukla doğruları söyler. Dezavantajları : Yahu doğruları söylese ne oluuuuur, söylemese ne oluuur... Bayan "Kararsız" Şunları Söyler : "Ay ben ne yapsam.. İşten ayrılsam mı.. Evi değiştirsem.. Saç rengimi değiştirsem.. Yoksa böyle iyi mi.. Ayyy ya daha kötü olursa..." Halk Dilinde İsimleri : Bayan Panik, Bayan Kriz. Avantajları : Kolay ikna edilir, kolay sakinleştirilir. Dezavantajları: 2 dakika sonra herşey yeniden başlar. Bayan "Vahşi" Şunları Söyler : Valla bu türün pek bilinen kalıplaşmış sözü yok, yani ne yapacakları hiç belli olmaz. Halk Dilinde İsimleri : Çılgın. Avantajları : Her an herşeye hazırdır. Dezavantajları : Güvenilmezdir... Bayan "Donuk" Şunları Söyler : "Ne anlıyorsun bu çizgi filmlerden, bu abuk fıkralardan, karikatürlerden? Ne çocukça şeyler bunlar.." Halk Dilinde İsimleri : Ruhsuz, Soğuk, Buz Kalıbı. Avantajları : Hayatınızda olduğu sürece, arkadaşlarınızın sizin için endişelenmesini sağlar. Dezavantajları : ...tabii "arkadaş" diye bişeyiniz kalmışsa Bayan "Rüya Kız" Şunları Söyler : "Seni herşeyinle çok seviyorum benim yakışıklı, akıllı, tatlı sevgilim!" Halk Dilinde İsimleri : Kanatsız Melek Avantajları : Eğlenceli, akıllı ve eşsiz... Dezavantajları : Ya hiç karşınıza çıkmaz ya da karşınıza çıktığında çok geçtir... siz hangi tipsiniz?
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Mesajlar: 1.607
Cinsiyet:
Rep Gücü: 136 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ah biz kadınlar :)) Bu konuyu ilgiyle izliyorum ama kategoriye katılan hemcinsiniz olmamış, sizi yalnız birakmışlar anlayacağınız. Konu bence uçuk ama izlemeye devam edecem. paylaşım için teşekkürler. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Dünya Kadınlar Günü | Hamdi ÖZDEMİR | Şiir | 1 | 07-03-2008 11:41 AM |
| İşte erkekleri eriten kadınlar ! | ErDaLL | Kadınlar Kulübü | 6 | 17-02-2008 12:01 AM |
| Erkekler İçin İdeal 11 Kadın Tipi | Nil@y | Erkekler ,Vah Erkekler | 6 | 12-11-2007 09:25 PM |
| 8 MART dünya kadınlar günü | Karakarizma | Kadınlar Kulübü | 6 | 02-05-2007 05:49 PM |
| 8 Mart Dunya Kadınlar Gunu | YukseLL | Kadınlar Kulübü | 4 | 10-03-2007 01:40 PM |
| | |