![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "hayat deyince aklına ne geliyor" başlıklı konu görüntüleniyor, "hayat deyince aklına ne geliyor? 1-seçimlerine göre mutlu veya mutsuz olabileceğin bir strateji uygulama alanı 2-cehenneme hazırlık evresi 3-sanane arkadaşım hasta mısın ne? 4-bilmiyorum hoca takılıyoruz işte ööle 5-eziyet 6-güzellikler.. ..."
| Anketimiz: hayat deyince aklına ne geliyor? | |||
| seçimlerine göre mutlu veya mutsuz olabileceğin bir strateji uygulama alanı | | 10 | 62,50% |
| cehenneme hazırlık evresi | | 0 | 0% |
| sanane arkadaşım hasta mısın ne? | | 0 | 0% |
| bilmiyorum hoca takılıyoruz işte ööle | | 2 | 12,50% |
| eziyet | | 2 | 12,50% |
| güzellikler.. | | 1 | 6,25% |
| oyun alanı | | 1 | 6,25% |
| akşama fırında tavuk olsada yesen | | 1 | 6,25% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 16. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayat deyince aklına ne geliyor hayat deyince aklına ne geliyor? 1-seçimlerine göre mutlu veya mutsuz olabileceğin bir strateji uygulama alanı 2-cehenneme hazırlık evresi 3-sanane arkadaşım hasta mısın ne? 4-bilmiyorum hoca takılıyoruz işte ööle 5-eziyet 6-güzellikler.. 7-oyun alanı 8-akşama fırında tavuk olsada yesen
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hayat deyince aklına ne geliyor GÜNAYDIN.şimdi bu sorduğun soruya verdiğimiz cevaba göre karakter analizi falan çıkartmazsın umarım:) ben 4 numara diyorum.takılıyoruz işte.
__________________ ♥ Sonunda şans bana da güldü ama dötüyle (!) |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 125 ![]() ![]() | Cevap: hayat deyince aklına ne geliyor ÖLÜME verilmiş kısacık bir ara ...HAYAT.. ![]() |
| | |
| | #4 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: hayat deyince aklına ne geliyor 1-seçimlerine göre mutlu veya mutsuz olabileceğin bir strateji uygulama alanı daha çok mutlu olmak istesemde olmuo işte kendim ettim kendim buldum dünyası :s |
| | |
| | #5 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hayat deyince aklına ne geliyor Alıntı:
Bu ankete cevabım 1. | |
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hayat deyince aklına ne geliyor benimde ankete cevabım 1.seçimlerine göre mutlu veya mutsuz olabileceğin bir strateji uygulama alanı
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: hayat deyince aklına ne geliyor Hayat insanların dünaya eğlenmeleri için tanılan bir süredir kimi bunu iyi kimi kötü değerlendirir bence hayata sevgi ile yaklaşmak lazım gününüzü gün edin bir daha doğmayacaksınız çünkü
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |