![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "İki Kadın bir araya gelirse" başlıklı konu görüntüleniyor, "İki kadın bir araya gelirse sizce ne yapar? :)..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: İki Kadın bir araya gelirse BENCE EN KOLAYI ŞUNU SOLİM DEDİKODU ![]() BAYANLAR KIZMAYIN LÜTFEN!!!!!! |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: İki erkek bir araya gelirse ne yapar? bende bunu sormak ıstıyorum cevapları bekliyorum..... |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: İki Kadın bir araya gelirse ne olur gıybet dedikodu başka hiçbirşey düşünemi"yorum |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: İki Kadın bir araya gelirse |
| | |
| | #6 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: İki Kadın bir araya gelirse |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: İki Kadın bir araya gelirse |
| | |
| | #8 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 244 Rep: 24042 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İki Kadın bir araya gelirse Yorumlarınıza katılıyorum kızlar...........Evet dedikodu yapan bir çok kız ve erkek arkadaş tanıdım ve bu arkadaşlar hiç bir şey olmamış gibi kendileri dedikodu yapmalarına rağmen hep kendilerini doğru görüyorlar........Bu yaşadığım olay yakın zamanda gerçekleşti ve bu bahsettiğim arkadaşlar sadece kıskançlıkları uğruna böyle yollara başvurdular ve arkamdan sayısız bizans entrikaları çevirdiler amaçları sadece onlara katılmayışım idi ve bu sebeple bana karşı cephe alıp iğrenç dedikodularını sürdürdüler...Gerçekler her zaman acıdır ve kim olursa olsun sevdiğim saydığım değerlere sırtımı dönecek ve terkedecek kadar küçülmedim küçülmemede ama maalesef arkadaş olduğum bir kaç kişinin iğrenç oyunu ile yıkılmam onları kendi dedikodu kazanlarıyla başbaşa bırakıyorum.........Şu bilinmeliki hakkımda yapılan tüm dedikodu ve spekülasyonlardan haberdarım........Bu tezgahın kurulmasının sebebi çok sevdiğim bir abimin yanından ayrılmam için kışkırtılmamdı ve bu tekliflerini reddedince yeteri kadar ilgi göstermeyince dedikodu kazanları son süratle dönmeye başladı........Şu iyice bilinsinki asla ihaneti sevmem ihanet edenide affetmem............Ve son olarak bir şey daha eklemek istiyorum; Bir Laf Adamı İpe Götürür,Bir Lafda İpten Döndürür..............
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İki Kadın bir araya gelirse Bay X arkadaşım beni pek tanımazsınız veya hiçbirinizle forum harici tanışmam yok diyelim. Bu başlık altında senin iç sıkıntın haline gelmiş konuyu buraya açmanı yadırgadım. Ayrıca bana göre (en azından) gençsin? daha metanetli ol. Gelelim forum konusuna. Dedikodu yaparlar fikri ağır basmış. Ama dedikodu hoş değildir. Çünki ..... ama gerçek diyenleri duyar gibiyim. Zaten gerçek veya yakın yorumu olmazsa iftira olur bu daha büyük kusur, suç,günah vs. ama gıybet (dedikodu) de pek sevimli değil. En iyisi boş kalmamak veya iki kişi isek de meşguliyet bulmak. Sevgiyle kalın. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |