![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "Kiminle Evlenilir?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Kiminle Evlenilir? 1-SIRILSIKLAM AŞIK OLDUĞUM BİRİYLE 2-HUZURLU OLDUĞUM BİRİYLE 3-GÜVENDİĞİM BİRİYLE 4-ZENGİN BİRİYLE 5-BENİ GÜLDÜREN BİRİYLE..."
| Anketimiz: Kiminle Evlenilir? | |||
| sırısıklam aşık olduğum biriyle | | 9 | 23,08% |
| huzurlu olduğum biriyle | | 13 | 33,33% |
| güvendiğim biriyle | | 14 | 35,90% |
| zengin biriyle | | 1 | 2,56% |
| beni güldüren biriyle | | 2 | 5,13% |
| Katılımcı sayısı: 39. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 356 Rep: 34639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kiminle Evlenilir? Kiminle Evlenilir? 1-SIRILSIKLAM AŞIK OLDUĞUM BİRİYLE 2-HUZURLU OLDUĞUM BİRİYLE 3-GÜVENDİĞİM BİRİYLE 4-ZENGİN BİRİYLE 5-BENİ GÜLDÜREN BİRİYLE
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Kiminle Evlenilir? bence huzurlu olduğum biri ile evlenmek en iisi.
__________________ Sevdamızın; Adı:Berrak, Sonu:Toprak, Dönen:Alçak, Olsun. |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Kiminle Evlenilir? bence herşeyden önemlisi Güvendiğiniz kişi ile Güven olmayan yerde aşk da olmaz :)
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| | #4 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: kocaeli
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 344 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kiminle Evlenilir? elbette güvendiğim birisiyle güvendiğin kişiyle hepsini yaşarsın zaten seni dara sokmaz,mutlu eder,huzurun olur dolayısıyla ona olan aşkın hiç bitmez:))
__________________ İçimde mis kokulu kızıl bir gül gibi duruyor zaman... |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Kiminle Evlenilir? ya aslında hem huzur hem de güven ararsam karşı taraftan çok şey mi istemiş olurum diye düşünüyorum
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Kiminle Evlenilir? güven,huzur senin elinde olan bir şey karşı tarafdan beklemene gerek yok zaten bunları sen ona sağlarsan oda sana mutlaka bunları hissettirecektir. konu başlığında SIRILSIKLAM AŞIK OLDUĞUM BİRİNE diye daha çok oy kullanılmış Ben asla sırılsıklam aşık olduğum birine değil Güven duyduğum kişiyi tercih ederim dediğim gibi Güven duymak mutluluğu arttırır sağlıklı bir hayat yaşamak için ilişkinizin direğidir güven
| | |
| | #7 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: kocaeli
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 344 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kiminle Evlenilir? sasdo güven olursa huzurda olur ikisinide ayrı ayrı aramana gerek yok bence
__________________ İçimde mis kokulu kızıl bir gül gibi duruyor zaman... |
| | |
| | #8 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Kiminle Evlenilir? haklısın aslında. o zaman ben de asıl temelde güven diyorum
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Kiminle Evlenilir? tabikide güven duyduğum biriyle evlenirim güvenin olmadığı yerde ne huzur aranır nede aşk ![]() |
| | |
| | #10 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Kiminle Evlenilir? Bende bunu anlatmaya çalışıyordum :) teşiekkürler
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |