![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "Kiminle Evlenilir?" başlıklı konu görüntüleniyor, "guven derken guven krterınız nedır¿ ne yaparsa guvenırsınız..."
| Anketimiz: Kiminle Evlenilir? | |||
| sırısıklam aşık olduğum biriyle | | 9 | 23,08% |
| huzurlu olduğum biriyle | | 13 | 33,33% |
| güvendiğim biriyle | | 14 | 35,90% |
| zengin biriyle | | 1 | 2,56% |
| beni güldüren biriyle | | 2 | 5,13% |
| Katılımcı sayısı: 39. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #31 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kiminle Evlenilir? guven derken guven krterınız nedır¿ ne yaparsa guvenırsınız |
| | |
| Sponsored Links |
| | #32 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kiminle Evlenilir? güven duymanın kriteri olmaz ki?belli birşey yapması gerekmez,onu hissettirmektir marifet. |
| | |
| | #33 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kiminle Evlenilir? ne yaparsa hıssedersın hısetmekle olurmu ya ınandırıcı gelmedı |
| | |
| | #34 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kiminle Evlenilir? birilerini inandırmaya çalışmıyorum ki ben.hiss diyorum,siz de his yok mu?birinin seni sevdiğini sözlerinden ya da hareketlerinden mi anlarsın sadece. sözlerin,hareketlerin olmadığı yerde gözler ve hisler vardır. |
| | |
| | #35 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kiminle Evlenilir? sırf ole hıssettın dıye bırıyle evlenılmez onun yaptıgı somut bıseler vardır yada olmalı bı tası havaya atarsın ve sen tasın yere duscenı bılırsın cunku yercekımı denen bı gercek var |
| | |
| | #36 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kiminle Evlenilir? ya tabiki somut şeyler de vardır olur zamanla,sen ilk tanıştığın biriyle hemen evlenır mısın?zaman gerekli onu tanıman,onun sei tanıması için değil mi?güzen onun gibi zamanla olacak birşey,güveni tek bir harakete bağlamak yanlış olur,hani somutlaştır yine diyosan,onu da yapamam,henüz evli değilim,birisine de güvenmiş değilim. |
| | |
| | #37 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kiminle Evlenilir? sevgıyı yalnız sevgıyle guvenı yalnız guvenle takas edebılırdınız ...karl marks denekkı sende kımseye guven verememıssın |
| | |
| | #38 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kiminle Evlenilir? ya sayın toprak81 üye sizin benimle ne alıp veremedğiniz var anlamadım.kime güvenip,güvenmeyeceğimi,kime güven vereceğimi verdiğimi sen nerden bileceksin,bilip bilmeden tanıyıp tanımadan hakkımda böyle yorumlar yapamazsın. |
| | |
| | #39 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kiminle Evlenilir? kensın soeldın henus kımseye guvenmıorum dıye demekı kımsede guven uyandırmamısın guven tek taraflı bı olgu degıl tek sen yoksun karsındada bır olcak kısdırmak ıstemedım uzgunum |
| | |
| | #40 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Kiminle Evlenilir? yanında huzur bulduğum beni seven bana değer veren birisi olabilir |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |