![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "Kiminle Evlenilir?" başlıklı konu görüntüleniyor, "TABİKİ GÜVENDİĞİM BİRİ İLE EVLENİRDİM CÜNKÜ GÜVEN VARSA ASK HUZUR MUTLULUK VARDIR HAKSIZMIYIM?..."
| Anketimiz: Kiminle Evlenilir? | |||
| sırısıklam aşık olduğum biriyle | | 9 | 23,08% |
| huzurlu olduğum biriyle | | 13 | 33,33% |
| güvendiğim biriyle | | 14 | 35,90% |
| zengin biriyle | | 1 | 2,56% |
| beni güldüren biriyle | | 2 | 5,13% |
| Katılımcı sayısı: 39. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Kiminle Evlenilir? TABİKİ GÜVENDİĞİM BİRİ İLE EVLENİRDİM CÜNKÜ GÜVEN VARSA ASK HUZUR MUTLULUK VARDIR HAKSIZMIYIM? |
| | |
| Sponsored Links |
| | #13 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Kiminle Evlenilir? İLK ÖNCE İNSANA HUZUR LAZIM BENCE İNSANIN KAFASI RAHAT OLURSA GERİSİ HAVA CİVA |
| | |
| | #14 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Kiminle Evlenilir? slm dogan gunes ne yapıyorsun ıstersen tanısablırmıyız |
| | |
| | #15 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: trabzon Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 300 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kiminle Evlenilir? güvenilmeyen insandan huzura dair birşey alınamazki... ancak ben de sasdoyla hemfikirim... huzur benim kişisel önceliğimdir...
__________________ ......söylediğine inan,inandığını söyle.... |
| | |
| | #16 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kiminle Evlenilir? sana tamamen katılıyorum.. güvenmediğin bir insanla huzurlu olamazsın..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #17 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Kiminle Evlenilir? BU KONUDAN SUNU ANLIYORUZ ARKADAŞLAR GÜVEN OLURSA HERSEY OLUR KİMİNLE EVLENİLİR SORUSUNA GELİNCE TABİKİ GÜVENİLİR OLANI İLE ![]() |
| | |
| | #19 |
| Altın Üye (nisan 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 176 Rep: 17354 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kiminle Evlenilir? katılıyorum güven huzuru getirir. |
| | |
| | #20 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 392 ![]() ![]() ![]() ![]() | inanın arkadaşlar yeniden evlenmek gibi bir lüksüm olsa beni katıla katıla güldüren güldürebilen birini seçerdim ![]() |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |