![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "En kolay neye inanirsiniz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "En kolay neye inanirsiniz? 1-gözlerinizle gördüklerinize 2-göremediklerinize 3-duyduklariniza 4-güvendiginiz insanlarin soylediklerine 5-sevdiklerinizin soylediklerine 6-diğer..."
| Anketimiz: En kolay neye inanırsınız? | |||
| gözlerinizle gördüklerinize | | 20 | 66,67% |
| göremediklerinize | | 1 | 3,33% |
| duyduklarınıza | | 0 | 0% |
| güvendiğiniz insanların söylediklerine | | 10 | 33,33% |
| sevdiklerinizin söylediklerine | | 2 | 6,67% |
| diğer | | 1 | 3,33% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 30. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 350 Rep: 34072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | En kolay neye inanirsiniz? En kolay neye inanirsiniz? 1-gözlerinizle gördüklerinize 2-göremediklerinize 3-duyduklariniza 4-güvendiginiz insanlarin soylediklerine 5-sevdiklerinizin soylediklerine 6-diğer
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En kolay neye inanirsiniz? Güzel bir konu başlatmışsınız. Teşekkürler. Bence insanlar özellikle günümüzde görüş ve yorum katılmamış görüntülerle çok yanılmaktadırlar. Derler ya her baktığınızı göremezsiniz. |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 14 Rep: 1327 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En kolay neye inanirsiniz? şimdi gördüklerime inanırım desem bazen gördüklerimide yanlış görebilirim duyduklarımıdaa en iyisi iyi bir kanıt topladıktan sonraaa inanırım gördüklerime yada dostumun bana anlattıklarına |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 60 ![]() | Cevap: En kolay neye inanirsiniz? görüntü yalan söylemez..herzaman gözümle gördüğüme inanırım... |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En kolay neye inanirsiniz? Biryerde şunu okumuştum ; duyduklarının hiçbirine gördüklerinin de yarısına inanma . Sanırm ben güvendiğim insanların söylediklerine kolayca inanıyorum . ![]() |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En kolay neye inanirsiniz? Farklı konularda çok farklı düşünsek de bu konularda aynı şıktayız. "Güvendiğim insanların söylediklerine." İyi forumlar |
| | |
| | #7 |
| Banned | Cevap: En kolay neye inanirsiniz? BEN kendime inanırım bir tek..... |
| | |
| | #8 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 85 Rep: 8381 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En kolay neye inanirsiniz? Guvendgım ve sevdıgım ınsanların soyledıklerıne ınanırım... |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: tekirdağ
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: En kolay neye inanirsiniz? gözlerimle gördüklerime ve sevdiğim güvendiğim kişilerin sözleride etkili oluyor inanmamda.... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |