![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "Evlilik Gerekli Mi ?" başlıklı konu görüntüleniyor, "evlilik şans işi arkadaşlar isterseniz 10 yıl harcayın tanımadık için.... imzayı attıktan sonra herşey değişir.... zamanında dinlemediğiniz kişilere bile bir anda kulak kesilirsiniz... düzeni otturmaktan ziyade üstünlük mücadelesinin ortasında bulursunuz ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: biyerden Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 16 ![]() | Cevap: Evlilik Gerekli Mi ? evlilik şans işi arkadaşlar isterseniz 10 yıl harcayın tanımadık için.... imzayı attıktan sonra herşey değişir.... zamanında dinlemediğiniz kişilere bile bir anda kulak kesilirsiniz... düzeni otturmaktan ziyade üstünlük mücadelesinin ortasında bulursunuz kendinizi.... acı ama gerçek kim ne derse desin evli olupta mutluyum diyenlerin sayısı oldukça az.... evlilik hayat üzerine oynanan büyük bi kumar bence ya kazanırsın ya kaybedersin .... yada kaybedip ömrünün sonuna kadar başkasının hayatının içinde mutsuzluklarınla bi oyana bi buyana savrulup durursun !!!! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 115 Rep: 11168 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Evlilik Gerekli Mi ? Alıntı:
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN | |
| | |
| | #23 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: biyerden Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 16 ![]() | Cevap: Evlilik Gerekli Mi ? Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |