![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "*...Kendinizin kiymetini bilin...*" başlıklı konu görüntüleniyor, "*...Kendinizin kiymetini bilin...* > >*1.Dunyada en az 2 kisi sizi ugrunuzda olecek kadar seviyordur..*** > > > >*2. Dunyada en az 15 kisi ugrunuzda olmese de sizi seviyordur....* > > ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 356 Rep: 34639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | *...Kendinizin kiymetini bilin...* *...Kendinizin kiymetini bilin...* > >*1.Dunyada en az 2 kisi sizi ugrunuzda olecek kadar seviyordur..*** > > > >*2. Dunyada en az 15 kisi ugrunuzda olmese de sizi seviyordur....* > > > >*3. Biri sizin gibi olamadigi icin size cok imreniyordur..* > > > >*4. Sizin bir gulumsemeniz, size bakan bircok yuzu aydinlatiyor...* > > > >*5. Her gece birisi mutlaka uykuya dalmadan once aklindan sizi > >geciriyordur. * > > > >*6. Birisi icin dunyalara bedelsinizdir....* > > > >*7. Siz olmadan yasayamayan en az 1 kisi var....* > > > >*8. Siz sahip oldugunuz butun ozelliklerinizle kendinize ozel ve > essizsiniz...* > > > >*9. Varligindan haberdar olmadiginiz biri, sizi seviyordur..* > > > >*10. Dunyanin en buyuk hatasini bile yapsaniz,mutlaka bundan size yarayacak > birsey cikar.* > > > >*11. Butun dunyanin size sirtini dondugunu dusundugunuzde,etrafiniza > bir bakin...belki de sirtini donen sizsiniz..?* > > > >*12.Birseyi elde edemiyeceginizi dusunurseniz ona asla sahip olamazsiniz. > >Ama kendinize inanirsaniz er ya da gec istediginizi elde > edersiniz. * > > > >*13. Insanlarin sadece iltifatlarini aklinizda tutun,kabaliklarini > unutun. * > > > >*14. Her zaman insanlara onlarla ilgili ne hissettiginizi > >soyleyin,bilmelerini sagladiginizda kendinizi cok daha iyi hissedeceksiniz. > >* > > > >*15. Gercekten essiz bir arkadasa sahip oldugunuza inaniyorsaniz,bunu hemen > >simdi ona soyleyin
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| Sponsored Links |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 203 Rep: 19913 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: *...Kendinizin kiymetini bilin...* >*4. Sizin bir gulumsemeniz, size bakan bircok yuzu aydinlatiyor...* > > Bunu çok kişiden duydum ne mutlu ozaman,gerçekten güzel bir paylaşım olmuş emeğine sağlık:) |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: *...Kendinizin kiymetini bilin...* aklım gitii gene süper yaw teşekkürler batan pardon doğan güneş
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: *...Kendinizin kiymetini bilin...* > >*12.Birseyi elde edemiyeceginizi dusunurseniz ona asla sahip olamazsiniz. > >Ama kendinize inanirsaniz er ya da gec istediginizi elde > edersiniz. * çok güzel bir paylaşım insan kendini çok iyi hissediyor okuyunca özellikle 12. madde her zaman doğru ne zaman ben bunu çok denedim.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #6 |
| Altın Üye (nisan 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 176 Rep: 17350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: *...Kendinizin kiymetini bilin...* *7. Siz olmadan yasayamayan en az 1 kisi var....*bu çok doğru.en az bir kişi her zaman var |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |