![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "Bekarlıkmı evlilikmi?" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaşlar sizce bekarlıkmı sultanlıktır,evlilikmi sultanlıktır?yorumlarınızı bekliyorum......."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 208 Rep: 20455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bekarlıkmı evlilikmi? Bekarlık herzaman sultanlıktır,gerçek bu bence. |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Bekarlıkmı evlilikmi? Bekarlık sultanlıkda tamam kabul ediyorum ama tek başına sultanlıkda çekilmiyorya benim acil bir sultana ihtiyacım var
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bekarlıkmı evlilikmi? bence ikisinide yeri ayrı tamam bekarlıkta güzel şey ama zamanı gelincede evlenmek güzel bence 17 - 20 yaşlarında biri için mesela bekarlık sultanlıktır ama 30 - 35 yaşları içinde evlilik sultanlıktır. tabiki bu benim fikrim sadece
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #6 | |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: kocaeli
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 344 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bekarlıkmı evlilikmi? Alıntı:
yaş ilerledikçe insanı yanlızlık korkusu sarar.Şuan yanlızlığı seviyorum özgürlüğüme düşkünüm bekarlık benim için sultanlık ama yarın yanlızlıktan nefret eder olacağım ve umarım yanlız olmayacağım ozamanda evlilik sultanlık olacak.
__________________ İçimde mis kokulu kızıl bir gül gibi duruyor zaman... | |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bekarlıkmı evlilikmi? Bekarlıkta SULTANLIK : Sorumluluk yok, kimse size bağlı ve bağımlı veya siz kimseye bağlı veya bağımlı değilsiniz, bir nevi tekilsiniz. Ama Sultanlığınıza ait hiçbir tekil veya çoğul yok. Evlilikte de SULTANLIK: Bağlı olduğunuz veya size bağlı eş veya çok tatlı bir kızınız olduğunu düşünün (bekarlar hayal edebilir) Siz onların Sultanı olduğunuz kadar cici kızınız da sizin SULTANInız varmı bundan güzeli |
| | |
| | #8 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35828 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bekarlıkmı evlilikmi? Alıntı:
| |
| | |
| | #10 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Bekarlıkmı evlilikmi? Evlilik eğer gerçekten seviyor ve seviliyorsan sultanlıktır sırf evlilik olsun diye evleniyorsan işte o zaman sultanlığın bittiği köleliğin başladığı andır Benim tavsiyem mutlu olacağına inanıyorsan Evlen Eğer gerçek kişiyi bulamadıysan Bekar olarak Sultan kalmaya devam et
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| | |