FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Samsun Özel Armada Kız Öğrenci Yurdu key ödemeleri Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Supermeydan Kadın > Kadınlar Kulübü

Bekarlıkmı evlilikmi?

Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "Bekarlıkmı evlilikmi?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: doğangüneş ´isimli üyeden Alıntı Çok güzel bir yorum olmuş.teşekkürler Konu başlıklarına göre forum yapmakta kendiliğinden güzel oluyor. Bende size teşekkür ederim...."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01-06-2007, 11:23 AM   #11
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor
Cevap: Bekarlıkmı evlilikmi?

Alıntı:
doğangüneş´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok güzel bir yorum olmuş.teşekkürler
Konu başlıklarına göre forum yapmakta kendiliğinden güzel oluyor. Bende size teşekkür ederim.
erkişi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 05-07-2007, 05:09 PM   #12
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

armina_143 is on a distinguished road

Arkadaşlar ben 22 yaşındayım ve bu hafta sözüm var 2 yıllık üniversite mezunuyum ve 2 yıldır tanıdığım sevgilimle sözleniyoruz hani hep derler ya bekarlık sultanlıktır bu oldukça lafın gelişi söylenen bir sözdür.Elbetteki evlilik insana sorumluluk yükleyecektir bu sebeple erken yaşta evlilik doğru olmayabilir fakat bu genellenemez hayatı baba evinde zor geçipte evliliğiyle mutlu olan çok insaan tanıyorum evlilikte küçük yaşta da olsa mucizeler gerçekleştirebilir.Şu an bana yaşımın erken olduğunu söyleyen oldukça çok insan var ancak kendi ruhumu bulmuş b,iri olarak bu sözlere kulak asmıyorum ben kendime güveniyorum çünkü ben baba evinde çok çok mutlu biri değilim sadece maddi açıdan iyi bir aileye sahibim manevi sevgiye susadım bu yüzden evlenmek istiyorum
armina_143 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 05-07-2007, 05:38 PM   #13
Uye

carpediemcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İNADINA YAŞAMAKK...

carpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyor

sayın yönetmyrd cısı ne güzel yazmışsın eline sağlık.sorması ayıp olacak ama kız çocuğunmu var?
bence evlilik sultanlık yahu bide ruhuna hitap edecek birini bulduysan ne büyük güzellik.sevdiğin insanla bişeyleri paylaşmaktan öte keyif olurmu?
carpediemcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-07-2007, 01:03 PM   #14
Yeni Kayıt
Ben sen gibiyim. Ya sen ben gibi olurmusun?

mustafadiler is on a distinguished road
mustafadiler - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
onairci´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bence ikisinide yeri ayrı

tamam bekarlıkta güzel şey ama zamanı gelincede evlenmek güzel bence

17 - 20 yaşlarında biri için mesela bekarlık sultanlıktır ama 30 - 35 yaşları içinde evlilik sultanlıktır.

tabiki bu benim fikrim sadece
bence de evlılıkmı bekarlık mı dersenız yasa göre degısır yas ılerledıkce ınsanları ıyanlızlık korkusu sarar veetrafındakı insanlarınn yavas yavas evlenıp kayboldugunu görursunuz
mustafadiler isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-08-2007, 02:52 PM   #15
Yeni Kayıt

gnlhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
zalimsin ama lazımsın bana hainsin ama aşığım sana

gnlhan is on a distinguished road

bnce bekarlık sultanlıktır:)
gnlhan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-08-2007, 02:58 PM   #16
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor

Alıntı:
carpediemcan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sayın yönetmyrd cısı ne güzel yazmışsın eline sağlık.sorması ayıp olacak ama kız çocuğunmu var?
bence evlilik sultanlık yahu bide ruhuna hitap edecek birini bulduysan ne büyük güzellik.sevdiğin insanla bişeyleri paylaşmaktan öte keyif olurmu?
Kusurumu affediniz ama cevabınızı geç farkettim,

Evet dünya tatlısı bir kızım var ve benim dünyam ailem ve onun ekseninden oluşuyor.
Allah herkese bu mutluluğu tadtırsın ve herkesin gönlüne göre versin.

İyi günler dilerim.
erkişi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-08-2007, 03:35 PM   #17
1. avatar yarışma birincisi

mrs.x.ray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BoŞuNaDıR yAkArIş ÇiZiLeNe....

mrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyor

evli olanların evliliği sevmesi ne hoş ne güzel Allah bozmasın darısıda bekarlara yani bizlere elbetteki ilerde herşey olacak bekarlık yada evlilik sultanlıktır diye bişey olamaz herşey zamanı gelince yaşanıyorsa güzeldir.
mrs.x.ray isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 18-09-2007, 03:40 PM   #18
Aktif Uye
yaşadıklarımdan öğrendiğim birşey var .. o da SENsin...

sahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyor

Eğer doğru kişi ile evlendiyseniz ve huzurunuz eve girdiğiniz anda başlıyorsa ; o zaman bu sultanlık değil de nedir ?
Ama evli iken , eve girdiğiniz anda huzurunuz kaçıyorsa ; bekarlığın sultanlık olduğunu düşünme fikri de yadsınamaz .
Özetle ; evliliğin iç dinamiğine ve insan üstünde yarattığı etkisine göre , insanı sultan da pişman da yapabileceğini düşünüyorum.
sahrabetis isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 18-09-2007, 05:25 PM   #19
Uye

pandura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
YA HEP YA HİÇ!!!!

pandura pırlanta bir gelecekpandura pırlanta bir gelecekpandura pırlanta bir gelecekpandura pırlanta bir gelecekpandura pırlanta bir gelecekpandura pırlanta bir gelecekpandura pırlanta bir gelecekpandura pırlanta bir gelecekpandura pırlanta bir gelecekpandura pırlanta bir gelecekpandura pırlanta bir gelecek

bekarlık sultanlık
evlilikte sultanlıktır.
bekarken hayatı doya doya yaşıyorsun
evlendiğinde ise hayatını çift kişiyle doya doya yaşıyorsun

pandura isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 18-09-2007, 06:18 PM   #20
Yeni Kayıt

begbag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senden sonra Tufan...

begbag is on a distinguished road
Heart Cevap: Bekarlıkmı evlilikmi?

tabiki evlilik bekarlık sultanlık belki ama belirli bir zamana kadar bence... bekarlık diyen sorumluluk duygusundan yoksundur korkandır belkide.

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:28 AM .