FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Supermeydan Kadın

Erkek dediğin, etine buduna dolgun olur

YAŞAM katogorisi Supermeydan Kadın forumu içinde "Erkek dediğin, etine buduna dolgun olur" başlıklı konu görüntüleniyor, "Erkek dediğin, etine buduna dolgun olur :) Şaka bir yana, olgunluktan söz açılmışken, uzun zamandır erkeklerin kaç sınıfa ayrıldığını merak edip duruyordum. Nette soyle gezindim. o kadar çok erkek çeşidi ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-04-2008, 07:45 PM   #1
Aktif Uye

Mevt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
insan ol yeter ama insan

Mevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyor
Mevt - MSN üzeri Mesaj gönder
Erkek dediğin, etine buduna dolgun olur

Erkek dediğin, etine buduna dolgun olur :)

Şaka bir yana, olgunluktan söz açılmışken, uzun zamandır erkeklerin kaç
sınıfa ayrıldığını merak edip duruyordum.

Nette soyle gezindim. o kadar çok erkek çeşidi varmış ki... Sürüsüne bereket :)

Pazardan domates seçer gibi erkek katagorilerini seçebiliyorsun.

Sonrasında, Hah!…

Benimki galiba şu katagoriye giriyor diyebiliyorsunuz.

Neyse, inceleye inceleye 2 tip erkek katagorisinde karar kıldım.

Yalanım varsa iki gözüm önüme aksın:)))))))))

1. Dumurgan erkekler,
2. Dumurganmayan erkekler

a) Dumurgan erkekler, sevmesini bilen, adam gibi adam olmaya çalışıp bir türlü beceremeyen, tam bir aşk adamı. Neredeyse duygusallıktan kırılacak, kırılganlıktan da durulacaklar. Metroseksüel, Retroseksüel, Hetroseksüel… Seksoseksüel….

b) Dumurganmayan erkekler ise, ilk önce kendisi için yaşayan, hayatın sadece oyundan ibaret olduğunu farkeden, gece çalışan, gündüz horul horul uyuyan, msn'ni zaman kaybı olarak gören ve saçlarında yavaştan beyazlar çıkmış erkeklerden ibaret…

Peki, dumurganmayan erkek tipi hayatta ne işe yarar.

Yoksa onlar, birtakım bencillerrrr ordusuuuuuuuunu mu temsil ediyorlar?

Sadece kendilerini düşünüyorsa başkalarına açacak hiç mi yerleri yok?

Valla onu bunu bilmem ama yerleri var da, o yeri dolduracak zatlar kolay kolay bulunamıyor. Ne de olsa aşkı, sevgiyi ve kayıpları çok sert yaşamış yaratıklar.

İkilemlerin arasında sıkışıp kalmışlar. Aşk var mı? Yok mu? Diye düşünüp düşünüp duruyorlar….

Onlar için aşk olsa ne yazar, olmasa ne yazar?

Bitirip, tüketip, acıları yaşandıktan sonra, tekrar aynı şeylerin başlarına gelmesinden mi korkuyorlar?

Amaç, sadece aşk ve sevginin devam ettirlmesi ise, geleceği planlamak ve buna göre önlemler almak aşk'tan daha mı önemli?

Hadi şimdi buradan yak!...
kaynak:handan
Mevt isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:52 AM .

© Powered by vBulletin® Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir, yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız 'supermeydan@gmail.com' email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.

Aktifbir  Sinop  

eXTReMe Tracker

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0