![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Supermeydan Kadın forumu içinde "Aşk 1 kere affedilmeyi hakedermi?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: SGOR ´isimli üyeden Alıntı Sana aman sende affet demedim sen eksik kal DAYATMANLA UĞRAŞ ! Bak bayan selinamm bunu sadece yaşayan anlar ve bilir boş boş konuşmana gerek yok ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aşk 1 kere affedilmeyi hakedermi? Alıntı:
Ya ben anlamadım neden bnimle uğraşıyorsun ben kime dayatma yaptım lütfen benimle uğraşma ..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 2105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aşk 1 kere affedilmeyi hakedermi? Aldatılma hariç herşeyi affedebilirim. Aşık olan aldatmaz, aldatıyorsa aşık değildir. Aldattığı içinde onu asla affetmem.:( |
| | |
| | #23 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aşk 1 kere affedilmeyi hakedermi? Katılıyorum sana ama bazen başka faktörlerde bitmesine neden olabiliyor..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | |