![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Supermeydan Kadın forumu içinde "Aşk 1 kere affedilmeyi hakedermi?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: Beylerbeyi ´isimli üyeden Alıntı Ask bu! Bır kere, ıkı kere affedılır denıle bılır mı? Insanın hazm etmesıne baglı. Beylerbeyi zaten bir iki vesaire olmuşsa ve hazmedilmişse o aşkta zaten ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aşk 1 kere affedilmeyi hakedermi? Alıntı:
Beylerbeyi zaten bir iki vesaire olmuşsa ve hazmedilmişse o aşkta zaten bir problem vardır sanırım..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aşk 1 kere affedilmeyi hakedermi? Bence de 1 defada olsun affetmeyi hak eder, ama hataya bağlı.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #13 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aşk 1 kere affedilmeyi hakedermi? Zaten hata olmuşturki affedilmeyi bekliyor hatasına göre nasıl yani hatanın küçügü veya büyüğümü var ..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #14 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 208 Rep: 20455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aşk 1 kere affedilmeyi hakedermi? Alıntı:
ki oyüzden bi kerede olsa herkes affedilir heleki herkes kendi sevgisinden önce sorumluysa ki sevgi emek ister karşılıklı özveriyle ilişki devam ettirilebilir![]()
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #15 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Aşk 1 kere affedilmeyi hakedermi? edecek tabi etmeyip ne yapacak hatasız kul olmaz diye düşünüyorum..
__________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm!!! Konu SGOR tarafından (08-04-2008 Saat 10:39 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #16 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aşk 1 kere affedilmeyi hakedermi? Alıntı:
sgor bence bu dayatma olur .. edecek tabi ne demek yaa .
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! | |
| | |
| | #17 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Aşk 1 kere affedilmeyi hakedermi? Sana aman sende affet demedim sen eksik kal DAYATMANLA UĞRAŞ ! Bak bayan selinamm bunu sadece yaşayan anlar ve bilir boş boş konuşmana gerek yok sevmek aşık olmak nedir bilirmisin? anladığım kadarıyla DAYATMANLA uğraştığın için bi-le-mez-sin.. AŞIK adam uçuktur anlayışlıdır delidir gözü sevdiğinden başkasını görmek heleki hatasını hiç görmez ne olursa kabullenir.. Benim gibi.. ''ben karşımdakini öylesine değil, ölesiye severim..''
__________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm!!! Konu SGOR tarafından (09-04-2008 Saat 09:17 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #18 |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Nerden: Amerika
Rep Gücü: 136 Rep: 13259 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aşk 1 kere affedilmeyi hakedermi? Su ana kadar affetmem gereken buyuk buyuk hatalar olmadi ama bende ask 1 kez affeder diyorum fakat hatanin ne olduguna bagli..
__________________ |
| | |
| | #19 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aşk 1 kere affedilmeyi hakedermi? Ve Nil@y ablamda benim ile aynı fikirde, basit hatalar ve çok büyük hatalar olur, o da affedilecek bir şey ise affedilir.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #20 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Aşk 1 kere affedilmeyi hakedermi? işte sorunda bu kadar basit arkadaşlar hata BÜYÜKse affedilmez..
__________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm!!! |
| | |
| | |