![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Supermeydan Kadın forumu içinde "Aşk ayrılıktır..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: Selinamm ´isimli üyeden Alıntı Ben tşk ederim sanırım sana katılmıyacam o senin dediğin sevgi şimdiler de çok az hatta o duygunun nesli tükendi diyebilirim artı zamaımız da yaşanan aşklar ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2008
Rep Gücü: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aşk ayrılıktır... bende temelde bunu anlatmak istedim şu zamanda bulamadıklarımızın özlemini çeken insanlardanım bir gün bu düzenin son bulması için gayretim var fakat gördüğüm se bunların da artık bir işe yaramadığı |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Rep Gücü: 179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aşk ayrılıktır... Elpis katılıyorum sana ama karşımızdaki insanların bizi anlamaları neden bu kadar zor ve neden çabayı gösteren bizler oluyoruz..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #13 |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2008
Rep Gücü: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aşk ayrılıktır... insanlar bencildir egoizm öyle çetin birşey ki bu zamandaki güçsüz ve inancı zayıflamış insanların bunu yapamayacağını bilmen lazım sayılacak kadar az olan duyarlılığını kaybetmemiş kişilerin gayretiyle bu cehalet ve egoizm yenilemez gibi geliyor bana yapacağın şey kendine ve etrafında bulunan has insanlara sahip çıkmak ve hep yanlarında ve yanında olmalarını sağlamak naçizane fikrim bu. |
| | |
| | #14 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Rep Gücü: 179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aşk ayrılıktır... Katılıyorum sana ve o has insanların artık haklarına sahip çıkmaları için belli tabuların yıkılması gerekiyor diye düşünüyorum ..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |