![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Supermeydan Kadın forumu içinde "Senli günlerimi uğurladım sana.." başlıklı konu görüntüleniyor, "Hey sevgili haberin yok senin Umutlarımı yolculadım bugün Bitmek tükenmek bilmeyen sancılarımı vurdum yollara Evet ayrılmak zor oldu biraz Önce dedim ya gelirse ya yeniden başlarsa her şey Sonra aklıma ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Senli günlerimi uğurladım sana.. Hey sevgili haberin yok senin Umutlarımı yolculadım bugün Bitmek tükenmek bilmeyen sancılarımı vurdum yollara Evet ayrılmak zor oldu biraz Önce dedim ya gelirse ya yeniden başlarsa her şey Sonra aklıma geldi gidişin vazgeçişin sevdama yenilişin Aklıma geldi bitti bitmeli deyişin İrkildim Sevgili haberin yok senin Senli günlerimi uğurladım bugün Her saniyesini gülüşlerinle Gülüşlerimle süslediğim senli zamanlarımı uğurladım Köşe başında karşılaştım seni seviyorum diyen gözlerinle Nefesini hissettim ensemde Sonra ellerim üşüdü birden Kalbim acıdı Anladım bittiğini anladım temelli gittiğini Ben senimi uğurladım yaşlı gözlerimle buruk bir elveda bile diyemeden Ak gözyaşım susma gönlüm Bu senin son feryadın bu senin son yenilişin Bu senin son demin Sen sevdama yenilirken sen benden vazgeçerken Ben senden hiç geçemedim Sevgilim senli günlerimi uğurladım sana Birde benim dünyamdan bak Bakda gör Gör ki anla Anla ki artık sen ağla alıntı ![]()
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Senli günlerimi uğurladım sana.. Alıntı:
Bu sözler çok güzel yazılmış:(
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN | |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Senli günlerimi uğurladım sana.. Evet canım katılıyorum sana harika sözler..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #4 |
| Altın Üye (nisan 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Cinsiyet: Rep Gücü: 176 Rep: 17354 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Senli günlerimi uğurladım sana.. bence de çok güzel...............
__________________ |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Senli günlerimi uğurladım sana.. Canım ya nerdesin sen?
| | |
| | #6 |
| Altın Üye (nisan 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Cinsiyet: Rep Gücü: 176 Rep: 17354 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Senli günlerimi uğurladım sana.. geldim canımcım geldim buradayım
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Senli günlerimi uğurladım sana.. nescafe ucu bı araada ![]() |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Senli günlerimi uğurladım sana.. Ayyyyyyyy toprak şiir durur iken bize yorum yapıyorsun ya sende:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Senli günlerimi uğurladım sana.. benı cok ararsınız sayılı gunlerım kaldı yakında fazla sık takılamıycam bıraz daha sabredın sonra yokum ![]() |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Senli günlerimi uğurladım sana.. Nereye, biz takılıyoruz öyle sana, sen kal supermeydanda ![]()
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | |