![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Supermeydan Kadın forumu içinde "Aşkta kaçan kovalanır mı?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar buyrun yorumlarınızı alıyım..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13258 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aşkta kaçan kovalanır mı? Arkadaşlar buyrun yorumlarınızı alıyım
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11692 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aşkta kaçan kovalanır mı? Evet, kaçak kovalanır:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13258 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aşkta kaçan kovalanır mı? tecrübemi konuşuyor bluice:)))
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13258 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aşkta kaçan kovalanır mı? onairci sen öyle diyorsan öyledir cannım nokta bitmiştir.))))
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11692 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aşkta kaçan kovalanır mı? Evet ya ben öyle diyorum, yani yaşamasam ne ise diyeceğimde, öyle oluyor:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Aşkta kaçan kovalanır mı? kaçanı kovalamak mı? neden? ![]() kaçmayan o kadar çok ki . hiç gerek yok kovalamaya |
| | |
| | #8 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aşkta kaçan kovalanır mı? Alıntı:
Evettttt hanımlar işte erkek cephesinden bir bakış geldi olaya buna ne dersiniz bakalım.... Gerçekten haklı arkadaşımız o kadar çokki sokaklarda kovalayıp vakit harcamaya gerek yok yani..... | |
| | |
| | #9 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 61 Rep: 5979 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aşkta kaçan kovalanır mı? Alıntı:
Hepimizin bildigi Ferhat ile Şirin hikayesi vardır.(tabi yanılmıyorsam o kadar çok aşık varki karıştırıyor olabilirim :) Ferhat dagları deler şirin için sonunda Şirin'e kavuştururlar Ferhat'ı ferhat hiç heycanlanmaz. Sorarlar ne oldu diye Ferhat ise artık benim için bir anlam ifade etmiyor der. Galiba bunun gibi ulaşılmazlık hep çekici gelir insana. Ulaştıgı zaman ise çok sıradanlaşır. Bu yüzden sıradanlaşana kadar koşmaya devam :) | |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13258 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aşkta kaçan kovalanır mı? Ahhh görkem varsa umutların koşuşturmak önemli olmuyor ama bazılarımızın o umudu da yoksa ne olacak ..
| | |
| | |