![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Supermeydan Kadın forumu içinde "Aile büyüklerinden biri yanınzda kalmaya gelirse?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Aarkadaşlar evlendiniz ve 1 sene sonra aile büyüklerinden biri vefat etti başka çocuklarıda yok yanınızda kalacak ama kayın valide ama kayın peder ne yaparsınız tepkiniz ne olur....."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aile büyüklerinden biri yanınzda kalmaya gelirse? Aarkadaşlar evlendiniz ve 1 sene sonra aile büyüklerinden biri vefat etti başka çocuklarıda yok yanınızda kalacak ama kayın valide ama kayın peder ne yaparsınız tepkiniz ne olur..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! Konu Selinamm tarafından (17-03-2008 Saat 06:36 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: Aile büyüklerinden biri yanınzda kalmaya gelirse? |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aile büyüklerinden biri yanınzda kalmaya gelirse? ev büyükse mesele yok sanırım ama küçük bir evse ozaman zor yinede bir çözüm bulmaya çalışırdım |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aile büyüklerinden biri yanınzda kalmaya gelirse? Hadi varsayalım ev küçük :))))
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aile büyüklerinden biri yanınzda kalmaya gelirse? onların evi büyükmü? büyükse ben oraya giderdim |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aile büyüklerinden biri yanınzda kalmaya gelirse? Harika bir cevap tebrik ederim yok onlarında evi küçük atmaca beyy:)))))
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Aile büyüklerinden biri yanınzda kalmaya gelirse? Kendi adıma konuşmalıyım ki ben hiç sorun etmem böyle şeyleri başımla beraber..
__________________ Cesaretin yoksa binmeye .. izle ve dinle .. |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aile büyüklerinden biri yanınzda kalmaya gelirse? üzüm yemiyceksek bağcıyı döveceksek kiralık ev ariyim bari |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 517 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aile büyüklerinden biri yanınzda kalmaya gelirse? elimden geleni yapardım.. etme bulma dünyası, bizzde zamanla yaşlanacaz.. |
| | |
| | #9 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 348 Rep: 33877 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aile büyüklerinden biri yanınzda kalmaya gelirse? Alıntı:
![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com | |
| | |
| | #10 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 87 Rep: 8316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aile büyüklerinden biri yanınzda kalmaya gelirse? Yadırganacak bir şey yok aslında Doğangüneş, çünkü haklısın, ben olsam bende istemez idim, o zaman evliliğin ne anlamı kaldı ki? Alışsın yani:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | |