![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Supermeydan Kadın forumu içinde "Aile büyüklerinden biri yanınzda kalmaya gelirse?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: doğangüneş ´isimli üyeden Alıntı Kabul etmezdim sanırım.Ancak birsüreliğine olabilir ama devamlı olmaz kimse kusura bakmasın.Kocama sarılıp televizyon izleyemeyeceksem,istediğimi giyinemiceksem,herşeyime karışılıcaksa olmaz.Kimse benden değerli değil.Şimdi yadırgayanlar olur beni ama içimden ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aile büyüklerinden biri yanınzda kalmaya gelirse? Alıntı:
ama baska bır ev tutmak ara sırada zıyaret daha mantıklı | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aile büyüklerinden biri yanınzda kalmaya gelirse? Alıntı:
Doğangüneşim doğrucu yaklaşımından dolayı seni tebrik ediyorum canım aferin veeeee büyüklü evlerde gençlerin özel hayatı olmaz bunada katılıyorum ama birde şu varki çalışan gençler için evde bir büyüğün olması velinimettir....İşten geldin evde soba yanmış(düşünki doğalgaz yok)yemek pişmiş,çocuklar bakılıyor hele birde emekli felansa eve katkıdada bulunuyor nealaaa değilmi canım olayın bu tarafıda güzel yani....Ama sizin gibi genç insanlar için biraz zor durum tabi şöyle diyelim Allah kimseyi elden ayaktan düşürüp kimsenin kapısına muhtaç etmesin.....AMİNNNNNNNN | |
| | |
| | #13 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 139 Rep: 13697 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aile büyüklerinden biri yanınzda kalmaya gelirse? Güzin ablacığım yorumun için tşk ederim ..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #14 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 139 Rep: 13697 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aile büyüklerinden biri yanınzda kalmaya gelirse? Doğangüneş sana katılıyorum tabiki kısıtlama hiç te hoş olmasa gerek ama madalyonun bide diger tarafı var seneler hani derler ya göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor ya bir gün ne bileyim bizimde başımıza gelirse diye sanırım ben ne olursa olsun bakardım eğer amaç sarılıpta tv izlemekse yatak odasına tv alırım sorun çözülür unutmayalım ki o büyüklerimizde bir zamanlar bizim gibi gençlerdi bu da benim düşüncem...
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #15 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Aile büyüklerinden biri yanınzda kalmaya gelirse? aile büyüğü ise her zaman kapım açıktır ona .her ne şartta olursa olsun |
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 139 Rep: 13697 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aile büyüklerinden biri yanınzda kalmaya gelirse? Sanırım katılıyoum sana şartlar ne olursa olsun kapımız açık olmalı çünkü zamanın bize ne sunacağı belli olmaz..
| | |
| | #17 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: Aile büyüklerinden biri yanınzda kalmaya gelirse? açıkcası ben bu konuyu daha önce çogu defa düşünmüştüm ve hep şunu savundum neden olmasın bir ailede ailenin yaşça büyük biri bulunması ne kadar güzel eski günlerden bahseder vede sizde dinlersiniz o yüzden ben kabul ederdim ... |
| | |
| | |