![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Supermeydan Kadın forumu içinde "5yıldızlı otobüs olurmu demeyin bu nlar 5 yıldızlı.." başlıklı konu görüntüleniyor, "Bu ne yaaa gerçekten biri beni dürtsün bu bir otobüsmü kral dairesimiiiiiiii?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 5yıldızlı otobüs olurmu demeyin bu nlar 5 yıldızlı.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu ne yaaa gerçekten biri beni dürtsün bu bir otobüsmü kral dairesimiiiiiiii? |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 5yıldızlı otobüs olurmu demeyin bu nlar 5 yıldızlı.. Doğngüneş bluice onairci sarah güzün abla nerdesinizzz çabuk gelin :)))))) |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 58 Rep: 5759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 5yıldızlı otobüs olurmu demeyin bu nlar 5 yıldızlı.. Davetsiz misafir kabul ediyormusunuz :) Size şöför gerekir :D Bu ne böyle ya hayran kaldım resmen |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 5yıldızlı otobüs olurmu demeyin bu nlar 5 yıldızlı.. Ben geldimde, bu harika otobüs anca bizim için geçerlidir yani, herkesi almaz, iyi olmuş bir yere gideceğimiz zaman hep beraber rahat rahat gideriz:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #5 |
| Altın Üye (nisan 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 176 Rep: 17350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 5yıldızlı otobüs olurmu demeyin bu nlar 5 yıldızlı.. bu otobüsmü evmi anlamadım
__________________ |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 5yıldızlı otobüs olurmu demeyin bu nlar 5 yıldızlı.. Onairci kıs o benim canım görkemsiz olurmu geç otur bitanem ablanın yanına şoför olarak başkasını düşünürüz :)))))))))))))))) |
| | |
| | #7 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 5yıldızlı otobüs olurmu demeyin bu nlar 5 yıldızlı.. Ya ben Görkem'e karşı olarak yazmadım, ikimiz aynı anda cevap vermişiz, "10:08 PM ".
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | |