![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Supermeydan Kadın forumu içinde "Kızlar mı yoksa erkeklermi daha çabuk unutur?" başlıklı konu görüntüleniyor, ""Seven Unutmaz Unutan Sevmemiştir, Seven Unutmuş İse, Sevmesini Bilmemiştir" Çok seviyorum ben bu sözü...."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11692 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kızlar mı yoksa erkeklermi daha çabuk unutur? "Seven Unutmaz Unutan Sevmemiştir, Seven Unutmuş İse, Sevmesini Bilmemiştir" Çok seviyorum ben bu sözü.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 44 Rep: 4334 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kızlar mı yoksa erkeklermi daha çabuk unutur? blue anlayışın için tşk ederim................. |
| | |
| | #13 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 139 Rep: 13697 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kızlar mı yoksa erkeklermi daha çabuk unutur? Bence hayat şartları ne olursa olsu unutmayan unutmaz sanırım bu karşılıklı duyğuların yğunluğu ile ilğili haksızmıyım.. |
| | |
| | #14 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Kızlar mı yoksa erkeklermi daha çabuk unutur? unutmanın tersi nedir hatırlamak,o zaman şöyle diyebiliriz, unutulmanın azlığı kadar hatırdazınızdır... hatırlamanın azlığı kadar unutulmuşsunuzdur. kişi objeyi unutmuşsa hatırlamadığı içindir, şahsa o objeyi hatırlamasına sebep olacak hissi ve görsel bir çok faktörün olması gerekli, yani onu hatırlatacak sebeplerin çokluğu kadar hatırlarsınız.. unutmuşsanız eğer sebep yokluğundandır.. sonuç olarak kadındada erkekedede bir beyin ve kalp olduğuna göre cins ayrımı yapmak mümkünsüz. hatırlanmak istemiyene unutmamak nafile |
| | |
| | #15 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 139 Rep: 13697 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kızlar mı yoksa erkeklermi daha çabuk unutur? Valla filozofça bir açıklma olmuş ama sanırım sana katılıyorum kşi hakettiği kadar hatırlanandır.. |
| | |
| | |