FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Supermeydan Kadın

Kızlar mı yoksa erkeklermi daha çabuk unutur?

YAŞAM katogorisi Supermeydan Kadın forumu içinde "Kızlar mı yoksa erkeklermi daha çabuk unutur?" başlıklı konu görüntüleniyor, ""Seven Unutmaz Unutan Sevmemiştir, Seven Unutmuş İse, Sevmesini Bilmemiştir" Çok seviyorum ben bu sözü...."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11-03-2008, 11:35 PM   #11
FORUM MODERATOR

onairci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konuşmak ihtiyaç olabilir, ama susmak bir sanattır...

Blog Mesajları: 1
onairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyor
Cevap: Kızlar mı yoksa erkeklermi daha çabuk unutur?

"Seven Unutmaz Unutan Sevmemiştir, Seven Unutmuş İse, Sevmesini Bilmemiştir"
Çok seviyorum ben bu sözü.
Sponsored Links
Alt 11-03-2008, 11:37 PM   #12
Uye

yavuz01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
HEP SONRASI.........

yavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyor

blue anlayışın için tşk ederim.................
yavuz01 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 11-03-2008, 11:38 PM   #13
1. hikaye yarışması birincisi

Selinamm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Selinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyor

Bence hayat şartları ne olursa olsu unutmayan unutmaz sanırım bu karşılıklı duyğuların yğunluğu ile ilğili haksızmıyım..
Selinamm isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 12-03-2008, 12:24 AM   #14
Aktif Uye

Mevt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyor
Mevt - MSN üzeri Mesaj gönder

unutmanın tersi nedir hatırlamak,o zaman şöyle diyebiliriz,
unutulmanın azlığı kadar hatırdazınızdır...
hatırlamanın azlığı kadar unutulmuşsunuzdur.

kişi objeyi unutmuşsa hatırlamadığı içindir, şahsa o objeyi hatırlamasına sebep olacak hissi ve görsel bir çok faktörün olması gerekli,
yani onu hatırlatacak sebeplerin çokluğu kadar hatırlarsınız..
unutmuşsanız eğer sebep yokluğundandır..

sonuç olarak kadındada erkekedede bir beyin ve kalp olduğuna göre cins ayrımı yapmak mümkünsüz.
hatırlanmak istemiyene unutmamak nafile
Mevt isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-03-2008, 12:34 AM   #15
1. hikaye yarışması birincisi

Selinamm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Selinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyor

Valla filozofça bir açıklma olmuş ama sanırım sana katılıyorum kşi hakettiği kadar hatırlanandır..
Selinamm isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:49 AM .