![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Supermeydan Kadın forumu içinde "Melek bunlar .." başlıklı konu görüntüleniyor, "..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Melek bunlar .. ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Melek bunlar .. çıtır çıtır yerim ya ölürüm bu melekler için bi hoş oluyorum bunları gördükçe çok teşekkürler selinamm çok mutlu oldum ya ellerine sağlık
__________________ Cesaretin yoksa binmeye .. izle ve dinle .. |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Melek bunlar .. Harika dimi sgor keşke hep böyle melek kalabilseydik . senin favorin hangisi :))))) |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Melek bunlar .. keşke tabi istemem mi en alt sıradaki en sağda olan parmağını emen benim favorim..
__________________ Cesaretin yoksa binmeye .. izle ve dinle .. |
| | |
| | #5 |
| Altın Üye (nisan 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 168 Rep: 16539 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Melek bunlar .. çok güzeller allah herkese böyle melekler nasip etsin benim var:)
__________________ |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Melek bunlar .. Benim favorimde en üstteki delikanlı:))) |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Melek bunlar .. Evet gerçekten rabbim herkese nasip etsin hayırlısını tabiki.. |
| | |
| | #8 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 87 Rep: 8316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Melek bunlar .. Allah herkese ve özellik ile bana nasip etsin, çok seviyorum ben bu melekleri yaaaaa:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Melek bunlar .. çok tatlılar çokkk..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #10 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 61 Rep: 5850 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Melek bunlar .. Allah nazarlardan saklasın...herkesin gönlüne göre versin inşallah... |
| | |
| | |