![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Supermeydan Kadın forumu içinde "Bukadar Olur Yani.." başlıklı konu görüntüleniyor, "Bu kadar olur yani -------------------------------------------------------------------------------- Gizli Numara Dün akşam saatlerinde Çorum'da yaşanan bir olay duyanlara 'bu kadar olur' dedirtti. Lise öğrencisi C.S. telefonunu aldı eline başladı rehberde kayıtlı tüm numaralara ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 178 Rep: 17533 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bukadar Olur Yani.. Bu kadar olur yani -------------------------------------------------------------------------------- Gizli Numara Dün akşam saatlerinde Çorum'da yaşanan bir olay duyanlara 'bu kadar olur' dedirtti. Lise öğrencisi C.S. telefonunu aldı eline başladı rehberde kayıtlı tüm numaralara çağrı bırakmaya. Son kişiyide çaldırdıktan sonra karşılık gelmesini bekledi. Aradan 2 saat geçmesine rağmen bir tane bile çağrı gelmemişti. C.S. hıçkırıklar içinde demek bu koca dünyada bir tane arkadaşım bile yok, artık yaşamamın hiçbir anlamı kalmadı diyerek evdeki tüm sarımsak ve soğanları(yaklaşık 2 çuval) yiyerek intihar etti. C.S. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından C.S.'nin telefonunu inceleyen polisler telefon ayarlarından numaranın gizlendiğini tespit ettiler. Polisler faili ya da failleri arıyor. Belkide bu caniler aramızda dolaşıyor olabilir! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bukadar Olur Yani.. ne bu yaa gerçek mii |
| | |
| | #3 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Bukadar Olur Yani.. Alıntı:
| |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 178 Rep: 17533 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bukadar Olur Yani.. inanaın bende okuyunca şok oldum sizlerle paylaşmak istedim. ama gerçekmi değilmi bilmiyorum inş değildir.. |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bukadar Olur Yani.. soğan mı bu nasıl ölüm anlayamadım........şaka değilmi bu konu |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 24 Rep: 2369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bukadar Olur Yani.. 2 çuvalı birden nasıl yiyip intihar ediyo.intihar ettiyse polis niye zanlı arıyo ....????????? bu şaka olmalı ama amacı ne????????? |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bukadar Olur Yani.. ya biz 2 soğan yiyene kadar akşam oluyor..... |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 178 Rep: 17533 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bukadar Olur Yani.. ya arkadaşlar adam soğan yiyerek intihar etmek istemiş bir mahsurumu var .. |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 24 Rep: 2369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bukadar Olur Yani.. niye ki selinam soğan daha mı ucuz |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bukadar Olur Yani.. garip gelende soğan olması fare zehiri...ilaç bunları anladık soğan olunca şaşırdım......... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |