![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Supermeydan Kadın forumu içinde "BİR KADIN NASIL MUTLU EDİLİR?" başlıklı konu görüntüleniyor, "BiR KADIN NASIL MUTLU EDiLiR ? *Cok zor degil. BiR ERKEK, BiR KADINI MUTLU ETMESi iciN YALNIZCA SUNLAR OLMAK ZORUNDADIR... 01. bir dost 02. bir yoldas 03. bir asIk 04. ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BİR KADIN NASIL MUTLU EDİLİR? BiR KADIN NASIL MUTLU EDiLiR ? *Cok zor degil. BiR ERKEK, BiR KADINI MUTLU ETMESi iciN YALNIZCA SUNLAR OLMAK ZORUNDADIR... 01. bir dost 02. bir yoldas 03. bir asIk 04. bir agabey 05. bir baba 06. bir usta 07. bir asci 08. bir elektrikci 09. bir marangoz 10. bir muslukcu 11. bir tamirci 12. bir dekorator 13. bir stilist 16. bir psIkolog 17. bir hasere yok edici 18. bir psIkiyatrist 19. bir sifaci 20. iyi bir dinleyici 21. bir organizator 22. iyi bir baba 23. cok temiz 24. sempatik 25. atletik 26. sicak 27. kibar 28. nazik 29. zeki 30. komik 31. yaratici 32. sefkatli 33. guclu 34. anlayisli 35. hosgorulu 36. sagduyulu 37. hirsli 38. yetenekli 39. cesur 40. kararli 41. dogru .... .... .... 11987. guvenilir 11988. tutkulu TABii, SUNLARI DA UNUTMADAN: 11989. ona duzenli olarak iltifat etmek 11990. alisverisi sevmek 11991. durust olmak 11992. cok zengin olmak 11993. onu strese sokmamak 11994. baska kizlara bakmamak VE AYNI ZAMANDA SUNLARI DA YAPMALIDIR: 11995. kendinden cok ona odaklanmak 11996. ona, ozellikle kendisi icin cok fazla zaman ayirmak 11997. nereye gittigine aldirmadan ona cok fazla yer sunmak SUNLAR DA COK ONEMLi: Asla unutulmayacakl ar: 11998. dogum gunleri 11999. yildonumleri 12000. onun aldigi kararlar *BiR ERKEK NASIL MUTLU EDiLiR!!!* : 1. Karnini iyice doyurun 2. Uzaktan kumanda ve cayini verip rahat birakin Huzursuzluk belirtisi gosterirse Madde-1 den tekrar baslayin...:D -------------------------------------------------------------------------------- Kime ne ki ben kimim ?.. Nereye yürüyorum?... Gönlümün bahçesine günde kaç çiçek dikiyorum ?... Aynamın cadısına günde kaç kez selam veriyorum?... Evimin hangi odasında ölmek istiyorum?... Bende bilmiyorum... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: BİR KADIN NASIL MUTLU EDİLİR? hadi bakalım yorumunuzu bekliyorum.. ![]() |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 24 Rep: 2369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: BİR KADIN NASIL MUTLU EDİLİR? Yazıyı okuyunca iyi ki erkek değilmişim dedim. Korkutmayalım erkeklerin gözünü. Hepten kaçacaklar ![]() Zaten'' şu kadınları anlamak zor..Mutlu etmek zor ..vs..vs..vs..''diye yakınıp dururlar. Ama erkekleri mutlu etmekte o kadr kolay değil Şıklar bukadar uzamaz ama tek bişey söyleym gerisi anlaşılır zaten... Bir adam gazeteye ilan vermis:"Es ariyorum"Ertesi gun yuzlerce mektup almis. Hepsi ayni seyi söyluyormus"Benimkini alabilirsin." Erkek değilim sadece tarfsız bakıyorum konuya ![]() |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: BİR KADIN NASIL MUTLU EDİLİR? Bir adam gazeteye ilan vermis:"Es ariyorum"Ertesi gun yuzlerce mektup almis. Hepsi ayni seyi söyluyormus"Benimkini alabilirsin." Erkek değilim sadece tarfsız bakıyorum konuya valla ne yalan söyleyim ben çok zorum hatta dayanılmaz biriyim kısaca yok söylemiyim yaaa ![]() |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: BİR KADIN NASIL MUTLU EDİLİR? kadınların mutlu olması için rekabet yeterldir...hangi anlamda istiyorsanız:=) |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: BİR KADIN NASIL MUTLU EDİLİR? sadece bunlarla mutlu edeceksek ben mutlu etmemeyi tercih ederim.abi bunlar ne böyle yea.bu secenekler olmadan mutlu olacak kadın yokmu memlekette ![]() |
| | |
| | #7 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: BİR KADIN NASIL MUTLU EDİLİR? Kadın ilgi ve sevgi ile mutlu olur. Eve çiçek götürürsün yada benim gibi sevgilin ile gezerken yoldan kır çiçekleri toplarsın kulaklarına yerleştirirsin yeter de artar bile :)
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: BİR KADIN NASIL MUTLU EDİLİR? karakarizma kır çiçeklerini verecegin kişiye bağlı valla mesela ben hiç aldırmam ister en pahallı çiçekler ister kır çiçekleri önemli olan kalbinde ben varmıyım yok sa öylesine verilmiş bir çiçekmi ama bazı kşiler varki illa pahallı çiçekler ister kalp onun için önemli degildir önemli olan ertesi gün arkadaşına sevgilim bana şunu aldı diye hava atmasıdır ..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #9 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 124 Rep: 12160 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: BİR KADIN NASIL MUTLU EDİLİR? kadinlarin sirrini ogrendim Cikolata verince hepsi yumusuyo, ama kutuda vericeksiniz , ikramlik |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: BİR KADIN NASIL MUTLU EDİLİR? Ya çikolata sevmeyen biriyse ne olacak:)))))))))))
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |