![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Supermeydan Kadın forumu içinde "Erkekler hangi kadınları sever..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: Selinamm ´isimli üyeden Alıntı duygu bunlar uslanırmı sence aşktan kim bıkar uslanır ki..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Ankara Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 210 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler hangi kadınları sever... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 178 Rep: 17533 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler hangi kadınları sever... valla ben canım inan bıkkıntı geldi bunların böyle ısmarlama davranmalarından ![]() |
| | |
| | #13 |
| Aktif Uye | Cevap: Erkekler hangi kadınları sever... |
| | |
| | #14 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 858 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler hangi kadınları sever... hepsinden biraz biraz var ama bayan eşitlik daha uyuyor bana..
__________________ melek |
| | |
| | #15 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 178 Rep: 17533 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler hangi kadınları sever... bence her kadın hanım efendidir .y azıdaki şıklardan her kadında birazcık da olsa zaten var ama bana uyan dürüstlük harika bişey ben bayan dürüst olmayı yeglerim |
| | |
| | #16 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Erkekler hangi kadınları sever... bence doğru bayan en iyisi slmmillet ben burda yeniyim ve ilk defa forum sitesine takılıyorum bakces artıkın nasıl bişe |
| | |
| | #17 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Erkekler hangi kadınları sever... bu özelliklerin tek bir kişide olması imkansız o yüzden sadece birini seçme hakkım olsa bayan doğruyu tercih ederdim.... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |