FORUM SUPERMEYDAN  
Web Tasarım Estetik Estetik prefabrik key ödemeleri Alışveriş

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > GENEL & GÜNCEL > Bilim Teknik > Felsefe

Kuantum düşünce grubu: Kuantum yaşam felsefesi öyküsü

Bilim Teknik katogorisi Felsefe forumu içinde "Kuantum düşünce grubu: Kuantum yaşam felsefesi öyküsü" başlıklı konu görüntüleniyor, "KUANTUM DÜŞÜNCE GRUBU: KUANTUM YAŞAM FELSEFESİ (Eklenme tarihi:17.07.2008) Kunduza benzemeyen, kunduz kadar zeki olduklarını inkâr edemeyeceğim iyilik meleği taklitçilere dikkat! Bu günlerde her ne kerametse kurum, kuruluş ve danışma merkezleri ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-07-2008, 05:15 PM   #1
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

ahmetnuray ün'ün ötesinde bir şöhretahmetnuray ün'ün ötesinde bir şöhretahmetnuray ün'ün ötesinde bir şöhretahmetnuray ün'ün ötesinde bir şöhretahmetnuray ün'ün ötesinde bir şöhretahmetnuray ün'ün ötesinde bir şöhretahmetnuray ün'ün ötesinde bir şöhretahmetnuray ün'ün ötesinde bir şöhretahmetnuray ün'ün ötesinde bir şöhretahmetnuray ün'ün ötesinde bir şöhret
Kuantum düşünce grubu: Kuantum yaşam felsefesi öyküsü

KUANTUM DÜŞÜNCE GRUBU: KUANTUM YAŞAM FELSEFESİ
(Eklenme tarihi:17.07.2008)
Kunduza benzemeyen, kunduz kadar zeki olduklarını inkâr edemeyeceğim iyilik meleği taklitçilere dikkat!

Bu günlerde her ne kerametse kurum, kuruluş ve danışma merkezleri dışında, bazı fikir üreticileri olduğunu kanıtlamaya çalışan odaklar iyilik meleği kesiliverdiler.
— Aman hocam, bunda ne kötülük var? Sen de aynı nakaratları senelerce söyleyip durmadın mı? Dediğinizi hisseder gibiyim. Doğru söylüyorsunuz. Yalnız, benim anlayamadığım, iyilik meleklerinin para karşılığı olarak
çalışmadıkları.
— Günümüzde manevi güç dalgalarının gittikçe azaldığı, bu tek dişi kalmış canavar medeniyetinin yaşam koşullarında eriyen manevi gücümüze destek olmak isteyen bilge kişilere elbette ihtiyacımız var. Bu konu üzerinde ihtisas yapmış kurumları, şirketleri, iş merkezleri kurmuş olan ticari şirketlere sözüm yok. Ancak ortalıkta birçok kişi sözde insanlara yardım olsun diye, uzman olmadığı konular hakkında fikir üretip kişilerin kafasını karıştırmaya devam ediyorlar. Niyetleri her ne olursa olsun özgür düşünen beyinlere yardımcı olmak yerine zararlı olabilecekleri ihtimalini düşünmüyorlar mı? Hele bir de para karşılığı yapıyorlar ise! Söz de iyilik yaptıklarını söylemeleri benim aklımı karıştırıyor olamaz mı? Ücretini ödeyeceğimiz konu: İYİLİK... Para ile satın alamayacağımız manevi güçler, piyasada alıcısını bekleyen maddelere dönüşüverdi. Haydi, hayırlısı olsun diyelim. Ve 60 yaşındaki bir delikanlının sözleriyle konuyu bağlayalım derim.
—“Yolumuza yön ararken kandırılmasaydık; Dünya’yı cennete çevirebilirdik.”A.Nuray Saygılarımla.Kuantum Düşünce Grubu Kurucusu, Başkanı: Ahmet Nuray
"Sanatın evrensel değerlerinin paylaşılması gerekli olduğu kadar;
Sanatçının ruhunda yaşattığı pozitif düşüncelerin paylaşılması,sanatın vazgeçilmez üstün meziyetlerindendir."
Kuantum Düşünce Grubu Başkanı: Ahmet Nuray
ahmetnuray isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Herşey Yarı Fiyatına..
Alt 07-09-2008, 02:34 AM   #2
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

MERT TAŞÇILAR is on a distinguished road
Cevap: Kuantum düşünce grubu: Kuantum yaşam felsefesi öyküsü

zaten her şey yolumuza yön ararken kandırılmamızla gerçekleşmiyor mu.. ama ben bu konuyu ülke çapına ülke siyaseti ve yönüne yaymak istiyorum.. gerçekte ülkemizin bir yolu yok ve en kötüsüde bu.. her alanda politikasızlık var ve bile bile doğru olmayan yolda doğru olmayan yönlere giriyoruz aslında elimiz kolumuz bağlı diyorlar hayır değil onun arkasına sığınıyorlar ve kendi amaçları uğrunda yollarına ne çıkarsa ki bu bir ülkenn karakteri olsa dahi yıkıp geçiorlar...
MERT TAŞÇILAR isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!

Seçenekler
Stil