![]() |
| | |||||||
Bilim Teknik katogorisi Felsefe forumu içinde "Nıetzsche" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bir savunucu aleyhinde Bir davaya zarar vermenin en kalleşçe yöntemi bunu, bile bile kötü nedenler ileri sürerek savunmaktır. Alkış İnsan gürültü yapmadan alkışlayamaz, hatta kendini bile. Neye inanırsın? Şuna: Her ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 164 Rep: 16233 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir savunucu aleyhinde Bir davaya zarar vermenin en kalleşçe yöntemi bunu, bile bile kötü nedenler ileri sürerek savunmaktır. Alkış İnsan gürültü yapmadan alkışlayamaz, hatta kendini bile. Neye inanırsın? Şuna: Her şeyi yeniden teraziye vurmalı. En insancıl davranış nedir? Birisinin utanmasını önlemek. Gurura karşı Çok şişinme: Ufak bir iğne patlatıverir seni. Okuyucuma Sağlam çeneyle sağlam mide: İşte benim istediğim. Kitabımı hazmedince benimle anlaşacaksın muhakkak. Güçbeğenir “Canının istediği gibi seç” deselerdi cennetin tam ortasında küçük bir yer seçerdim: Ama yer, kapısında olsaydı daha iyi olurdu. Bencillik Bencillik, duyguların perspektif yasasıdır: Buna göre en yakın nesneler en büyük ve en ağırlarıdır, uzaktakilerin ise ağırlıkları ve boyları küçülür. Alıntı
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! |
| | |
| Sponsored Links |
| | |