![]() |
| | |||||||
Bilim Teknik katogorisi Felsefe forumu içinde "GEA’DAN ÜCRETSİZ EKOLOJİ SEMİNERİ" başlıklı konu görüntüleniyor, "GEA EKOLOJİ VE ARAMA KURTARMA EKİBİNDEN ÜCRETSİZ EKOLOJİ SEMİNERİ “Toprak insana değil, insan toprağa aittir. Ve bu dünyadaki her şey bir ailenin fertlerini birbirini bağlayan kan gibi, ortaktır ve birbirine ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Rep Gücü: 1 ![]() | GEA’DAN ÜCRETSİZ EKOLOJİ SEMİNERİ GEA EKOLOJİ VE ARAMA KURTARMA EKİBİNDEN ÜCRETSİZ EKOLOJİ SEMİNERİ “Toprak insana değil, insan toprağa aittir. Ve bu dünyadaki her şey bir ailenin fertlerini birbirini bağlayan kan gibi, ortaktır ve birbirine bağlıdır. Bu nedenle de dünyanın başına gelen her felaket insanoğlunun da başına gelmiş sayılır. “Kızılderili Sözü” Ekoloji Seminerleri Programı: 09.Kasım.2007 : **Tanıtım Semineri 17 Kasım 2007: ** Felsefi Ekoloji ve Gönüllülük ** Korku – Panik ** Film Gösterimi ve Sohbetler ** Yön Bulma 18 Kasım 2007 ** Takım Kurma ** Ekolojik Gıda Ürünleri Üretimi ** Doğada Hayatta Kalma ** Doğa Yürüyüşü Seminerimize katılım ücretsizdir. Seminer sonunda katılımcılara Katılım Belgesi verilecektir. Lütfen telefonla ön kayıt yaptırınız. Yeni Yüksektepe Kültür Derneği Tel: 0 212 267 47 88 Cep: 0 555 220 02 31 Adres: Leylak Sok. Murat İş Merkezi B Blok D1 Mecidiyeköy (Antikacılar Çarşısı arka sokağı – Yunus Emre Lisesi karşısı) Web: Yeni Yüksektepe Kültür Derneği Mail: sisli@yeniyuksektepe.org.tr ahuyularci@yahoo.com |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |