![]() |
| | |||||||
İNSAN katogorisi Biyografi forumu içinde "Deniz Gezmis (1947 - 1972)" başlıklı konu görüntüleniyor, "darağacının 3 fidanı için bir video..... bir sigara yakıp demli bir çay içeceğim........"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Aktif Uye | Cevap: Deniz Gezmis (1947 - 1972) darağacının 3 fidanı için bir video.....bir sigara yakıp demli bir çay içeceğim..... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #24 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Deniz Gezmis (1947 - 1972) bay x pardon ama sizene benım düşüncelerimden.iyi ya da kötü yorum yapma hakkım var.üstelik benım cevabımda denız gezmiş midir her kimde adı geçmiş mi????? umrumda bile ağzıma bile almam ben o kişinin adını.terbiyenizi takının karşınızdakının bayan olduğunu unutmayın.benım düşüncelerim m.ö. de olabilir,taş devri de olabilir,kimseyi enterese etmez hele sizi hiç etmez. iyi akşamlar... |
| | |
| | #25 | |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 327 Rep: 32306 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Deniz Gezmis (1947 - 1972) Alıntı:
__________________ Wenn ich Du wär, wär ich lieber ich !!! | |
| | |
| | #26 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Deniz Gezmis (1947 - 1972) ismimi ağzınıza almamanız o cevabı bana yazmadığınız anl***** gelmiyor sanırım. ayrıca da sizinle münasebetimiz siz ve bizden ileri gitmesin demenız az bile bence hiç muhattab olmayın benle.kimlere değer verip kimlere vermediğinz de umrumda değil. birşeyi sürekli sürekli yazmanız da çok sinir bozucu, bir kelımenın ya da kelımelerın lugatta yer alması onun terbiyesiz olmadığını göstermez ki bune basitliktir anlayaladım,yazdıklarımı anlayamıyor musunuz???. siz çatacak yer arıyorsunuz sanırım ama yazlış adres üzgünüm... |
| | |
| | #27 | |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 327 Rep: 32306 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Deniz Gezmis (1947 - 1972) Alıntı:
__________________ Wenn ich Du wär, wär ich lieber ich !!! | |
| | |
| | #28 | |
| Banned | Cevap: Deniz Gezmis (1947 - 1972) Alıntı:
Sahrabetis'inde dediği gibi, düşünceleri yüzünden asmak ne demektir?Sizin söylemeye çalıştıklarınızla bu konunun genel gidişi arasında pekte mantıklı bağlar kuramadığımı bilmenizi istiyorum.Düşüncelerinizi söylediniz, ne kadar güzel....Düşüncelerinizi söylemeniz ve altına benim düşüncem diye eklemeniz güzel dedim.Lütfen birkaç defa okuyun bu iki kelimeyi... Ayrıca biraz sakin olmanızı dostça tavsiye ederim.....İnanın iyi olan bu olacaktır | |
| | |
| | #29 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Deniz Gezmis (1947 - 1972) geçmiş mi diyon sen o yüce kişiliğe o dediğin kişi halk için ölmüş bir insandır bir ark. adnan menderes yazmış menderes ile DENİZ yoldaşın asılış sebebleri farklıdır benzerlik yoktur biri abd yalakalık ıcın t.c. başbakanı olmustur DENİZ ise abd ve işbirlikçilerine karşı savaşmıştır ve bu yolda öldürülmüştür Aşk olsun aşk olsun aşk olsun sana çocuk aşk olsun Acıyorsam sana anam avradım olsun Elbette Türkiye'de en uzun koşuysa devrim O onun en güzel en güzel yüz metresini koştu İlk o fırladı lüverden en sekmez mermisiylen En hızlısıydı hepimizin en hızlısıydı hepimizin İlk o göğüsledi ipi Aşk olsun aşk olsun aşk olsun sana çocuk aşk olsun Acıyorsam sana anam avradım olsun Ama aşk olsun Söz: Can Yücel Müzik: Mazlum Çimen DENİZİN SON SÖZÜ Yaşasın tam bağımsız Türkiye! Yaşasın Marksizm-Leninizm! Yaşasın Türk ve Kürt halklarının kardeşliği!! Yaşasın işçiler, köylüler! Kahrolsun Emperyalizm!
__________________ Sen içerde ben dışarda Oy mapusluk mapusluk |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |