![]() |
| | |||||||
İNSAN katogorisi Biyografi forumu içinde "Fethullah Gülen(1941-)" başlıklı konu görüntüleniyor, "fexafen fetullah gülen şu an nerde kalıyor cevap verirmisin?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Fethullah Gülen(1941-) fexafen fetullah gülen şu an nerde kalıyor cevap verirmisin? |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | sana tam destek kemalist kız fethullah Gulen |
| | |
| | #13 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | anlamadım ne ayaksın fettullah gülen |
| | |
| | #14 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 403 Rep: 39387 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Fethullah Gülen(1941-)
__________________ |
| | |
| | #15 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: sana tam destek kemalist kız Alıntı: [peki bu videoya ne dersin? Öğrenciler türkçe konuşuyorlar? Türkiye'de tatil yaptıklarından söz ediyorlar? İngiltereye gittiğini söyleyen yok! Türklerden temiz insanlar diye söz etmeleri, Türkçe konuşmaları güzel değil mi? Aman ya niye uğraşıyorsam sanki millet dolduruldu medya tarafından, önyargıyı kırmak kolay değil ki, bumerang sana tavsiyem hocaefendinin rasgele bir kasetini al ama bütün olarak parçalara ayırılmış olanlardan değil(Tam bir kaseteni dinle Atatürk karşıtı,Türkiye karşıtı en ufak söz duyamazsın, hep güzel ahlaktan, peygamber efendimizden, Allah sevgisinden, millet sevgisinden söz ediyor) göreceksin fikirlerin oldukça değişecek. bu son mesajım zaten cevap yetiştiriyorum da ne oluyor ki | |
| | |
| | #16 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 265 Rep: 25726 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Fethullah Gülen(1941-) Bu forumu uye olan olmayan herkez okuyor,Sizin fikirlerinize karsı bir iki kisi cıktı diye pesmi edeceksiniz? Hele bir doktora hic yakısmıyor bu sozler,Sizin hastanız olmak istemezdim :))
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| | #17 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 86 Rep: 8389 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: anlamadım Bu ne biçim eleştiri, sizin yaşınız, kültürünüz nedir bilmem, ama size şunu sormak istiyorum. Nickinin manasını biliyorsun herhalde (BUMERANĞ) size dönerse üzülürüz aynı kafiye ve seviyede sataşma. Fettullah Gülen bir bireydir. Ama dünyanın dörtbir yanında açılan okullar ve iş adamlarının yatırımları basit karalamalarla yok olursa kim kaybeder, hiç düşündünüz mü? |
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Fethullah Gülen(1941-) Fethullah Gülen'in Mustafa Kemal Atatürk Hakkındaki Görüşleri Gerçek Ne? Fethullah Gülen'in eserleri veya konuşmaları incelendiğinde, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü kötüleyici, ima yoluyla dahi herhangi bir husus tespit edilemediği gibi, Mustafa Kemal Atatürk'ü her zaman millî bir kahraman olarak nitelendirdiği ve ona karşı yapılan her türlü tahkir edici davranışa karşı çıktığı anlaşılmaktadır. 'Atatürk Din İle Aklı Mezcetmiş Bir Dahi İdi' Bu konuda bizzat kendisinin açıklamaları ise şöyledir. 'Diğer Türk büyükleri için söylediklerimi O'nun için de söylüyorum, artı bir şey de, istiklal mücadelesinin bayraktarlığını yapıp, bu günlere ulaşmamızda vesile olması bakımından da çok önemlidir Atatürk.Türkiye için hayati bir meseleyi başarmış ve büyüklüğe sıçramanın önünü açmıştır. Elli yıl cami kürsülerinde konuştum, hiçbir zaman Atatürk'ün aleyhinde söz etmedim. Hatta Atatürk'e hakaret eden birisini cami kürsüsünden protesto ettim Atatürk kendi toplumunda yanlış biliniyor. Yanlış takdim ediliyor.Nutuk'u dikkatle okuyanlar O'nun dinine apaçık sahip çıktığını görürler', [1] nutuk incelendiğinde görülecektir ki, bu ülkeyi kurtaran Atatürk, akıl ile dini mezc etmiş bir dâhi idi ve İsmet İnönü İle birlikte Hz.Muhammed'in savaş taktiklerini inceliyorlardı.' [2] 'Atatürk'e Hakaret Milletime Hakarettir' Bir söyleşide Atatürk'le ilgili olarak kendisine yöneltilen 'S betlerinizde sık kullandığınız bir hatıranız var. Siz Trakya'da askerliğinizi yaparken Gümülcine'de bir Yunan, Atatürk'e hakaret ediyor. Bu size çok dokunuyor. 'Atatürk bu milletin başına geçmiş, memleketi idare etmiş bir insandı. Ben bu mevzuda müdafi olurum. O'na hakaret benim milletime hakarettir.' diyorsunuz. Bu işi acaba bir Yunanlı değil de bir Türk yapsa tepkiniz ne olurdu?' [3] sorusuna karşılık şu cevabı vermiştir:'Belirttiğiniz bu sözlerimi aynen kabulleniyorum. Yani devletin başına gelmiş bir insana karşı hakaret ettirmem. Bunu kim yaparsa yapsın, Türk de yapsa, Müslüman da yapsa yakışıksız şeyler bunlar. 1] 2.9.1997 Tarihli Milliyet Gazetesi, Yasemin Çongar'ın Fethullah Gülen'le söyleşisinden [2] NTV'nin 27.2.1998 tarihli 'Püf Noktası' Programında yapılan söyleşiden [3] Nuriye Akman Fethullah Hoca'yı anlatıyor, Sabah 27 Ocak 1995 |
| | |
| | #19 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1422 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Fethullah Gülen(1941-) fethullah gülenin yurt dışında açmış olduğu okullarda atatürk düşmanı çocuklar yetiştirmeye çalıştığını unutmayalım.böyle bi insanın asla savunulacak bi yanı olamaz.ve daha çok şey söylemek isterdim ama forum kurallarının dışına çıkmak istemiyorum. |
| | |
| | #20 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Fethullah Gülen(1941-) selam konu önemli biriki kelam etmeden geçemiyeceğim öncelikle ünlü bir bilim adamının bir sözü geliyor aklıma paylaşayım sizinle demişki bu zaat insanların önyargılarını parçalamaktan daha kolaydır atomu parçalarına ayırmak sayın kemalistkız görüşlerinize katılamamakla beraber içinizde var olan önyargı eminim size daha bir çok konuda rahatsızlık veriyordur ve yazdığınız cümleleri tek tek ele alırsak kendimi gazete manşetlerine bakar gibi hissediyorum çünkü gerçekten kendi düşüncelerinizi yazmamış hatta bunun için çaba sarf etmemiş sadece aynı görüşleri anlatan moda kelimeleri yazmışsınız ben 25 yaşında bir müslüman cumhuriyet genciyim adım serkan ama çevremdekiler bana namaz kıldığım ve ibadetlerimi yerine getirdiğim vede dinimin gereği hoşgörülü olduğum için bana örümcek kafa molla yobaz gibi isimler takıyorlar ama kızmıyorum çünkü hoşgörü olmassa olmazlarındandır islamın şimdi ben size soruyorum tüm önyargılarınızdan kurtulup düşünün lütfen burası türkiye ve ne zorlularla kurulmuş kazanılmış muhafaza edilmiş bir ülke bu ülkede seninde dedelerin benimde dedelerim can vermiş sizce biz okadarmı sizi rahatsız ediyoruz konuyu bu boyuta çektim çünkü sizin eleştirdiğiniz aslında m. fetullah gülen değil biziz yani laik düzeni yıkıp şeriat düzenini kurmaya çalışdığını idda ettiğiniz insanlar sizi sviyoruz ne olur sizde bizi sevin çünkü en büyük eksikliğimiz sevgi dir bu hikayelerede fazla inanmayın bir cemaat üyesi olarak size şunu garanti edbilirimki bu düzeni bozmaya kimsenın gücü yetmez ama biraz hoşgörü |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |