![]() |
| | |||||||
İNSAN katogorisi Biyografi forumu içinde "6 Mayıs 1972..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: güney ´isimli üyeden Alıntı Atmaca; Ben hiç bir zaman düşüncelerimden ödün vermedim.Hangi konum ,hangi şartta olursa olsun... Benim onurumdur inançlarım...Küçük beyinlerin sırf demogoji yapmak uğruna sarf ettikleri sözcüklere, provakatif ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #31 | |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 6 Mayıs 1972... Alıntı:
fakat..bilinmesinde yarar gördüğümden şunlarıda eklemek istiyorum... denizler tüm insanların rengi,şekli,düşüncesi,ideolojisi,........her ne olursa olsun kendi sularında yüzmelerini isterler.....(yüzmeleri için fırsat verir) fakat denizciler bakın yanlış anlaşılmasını istemiyorum denizciler kendi sularına giren birine bu sularda yüzersen çarpılırsın derse.... doğru olurmu elini vicdanına koy bir düşün istersen sevgili güney.... bende metin yüksel gibi.....geçmiş arkadaşlarımı. anmak için yazılar yazsam biride alay vari şekilde yazsa zoruma gider fakat tepki veremem vermemeliyim......? tekrar dediğim gibi bu sayfa size aitdir denizlerle ilgili duygu yüklü sayfa olmalıdır... denizcilerede bu itinayı korumalarını tavsiye etmen dileğimle mrs x ray arkadaşımında kötü niyetle yazdığını düşünmüyorum.....! iyi forumlar .. sevgili güney.... Konu atmaca34 tarafından (08-05-2008 Saat 01:34 PM ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #32 | |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 6 Mayıs 1972... Alıntı:
fikirleri sevmeye biliriz sevmememiz onlara saygısızlık yapmamızı gerektirmez...... biz milli görüşücülerin bir sözü vardır....İNANCA SAYGI DÜŞÜNCEYE ÖZGÜRLÜK.... bu bağlamda tüm denizcilere iyi forumlar..... | |
| | |
| | #33 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 237 Rep: 23316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 6 Mayıs 1972... Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #34 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 38 Rep: 3756 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 6 Mayıs 1972... Hanımefendi tıkandığınız anlarda konuyu başka yönlere çekmek sizin için saplantı haline gelmiş siz üye olalı 1 ay olmuş sitedeki bir çok kişi hakkında yeteri kadar bilgi ve tecrübeye sahip olduğunuzu vurguluyorsunuz o haldede beni mazur görünki uzunca bir süreden beri bu sitede yazılan her konuyu okuyorum sizde dahil?Siz hoşgörüsüzlüğü had safhaya ulaşmış birisi olarak süreli başkalarına memnun olmayacağı alıntı ve taraflı cevaplarınızla yanıt verirken aldığınız tarafsız bir cevaba niye bu kadar kızdınız bilseydim yanımda buz getirirdim..Dün akşamdan beri yazdığım mesajı alıntı ve cevaplarınızla sayısız kez yanıtladınız hazmedemediğiniz çok açık ve bütün cevaplarınızda benzer açıklama ve metinler görüyorum..Kendinize ait yorumunuz var ise konuyla alakalı alıyım yok ise laga luga dinlemeye vaktim yok kendinizi küçük düşürmeniz beni hakikaten üzdü sürekli aynı Tez'e dadanıp duruyorsunuz haliyle kendinizi ve yazdığınız her cevaptan sonra bir tutam daha belirginsizliğe doğru sürüklüyorsunuz kendinizi sürekli savunduğunuz Tez'e göre anlamlandırıyor ve ben buyum diyorsunuz bırakında sizin hakkınızda izlenimleri üyeler yapsın?Size karşı verilen bir cevabı herhangi bir konu veya metinde cevaplamak yerine saldırmayı yeğliyorsunuz bunu etik karşılayamaz kimse..Sürekli yanar döner bir çizginiz var sizi p p layan birisi olduğu zaman mükemmel sizin fikirlerinizi paylaşmayan birisine karşı giyotin oluyorsunuz bumudur eşitlik anlayışınız sürekli ideolojiden eşitlikten ders vermeyin bizler ders almaz ders veriririz umarım açıkça anlamışsındır hanımefendi..Madem bu kadar şeyi izah ettik kim olduğumuda ifade edeyim ben iki gün evvel siteden banlanan Tayfunn?Sizede verildiği gibi ikinci bir şansı hakettiğimi düşünüp yeniden dönmeye karar verdim inci hanım?Pardon saharay hanım? |
| | |
| | #35 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 6 Mayıs 1972... Alıntı:
Tayfun bey bence aşırı miktarda buzu sizin yanınızda taşımanız lazım. Bu siteye girişinizle banlanmanız arasındaki hızı düşünürsek bu kadar ateşli savunuculuk yapmak kolay iş olmasa gerek.:) Bence kim olduğunuzu ifade etmenizin benim için bir anlamı kalmamıştı. Kim olduğunuzun değilde,neye ve kimlere hizmet ettiğiniz gün gibi aşikar.:) Hadi size iyi forumlar
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. | |
| | |
| | #36 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 6 Mayıs 1972... Alıntı:
Nedense siz insanların sürekli beyinlerinin boyutlarını sorgularken bu hakkı kendinizde görüyorsunuz ama karşınızdaki bir insan sizi eleştirince bu hakkı ona vermediğinizi söylüyorsunuz.Eğer bu hakkı kimseye vermiyorsanız o zaman siz de başkalarını yermeye çalışmaktan, hatta aşağılamaya çalışmaktan vazgeçin olmaz mı? Size yapılmasını istemediğiniz bir şeyi, sizin sürekli başkalarına yapmanız bana gerçekten çok tuhaf geliyor.Siz böyle devam edin iyi gidiyorsunuz Güney hanım. Yazdığınız kelimelerle kendinizi o kadar iyi ifade ediyorsunuz ki benim zaten ilave olarak fazla bir şey yazmama gerek kalmıyor. Bu arada bu forum herkese açık bir forum.Eğer yazdıklarım sizi rahatsız ediyorsa okumazsınız olur biter. Yada yazdıklarınıza cevap yazılması sizi rahatsız ediyorsa yazmazsınız olur biter(Nokta) ( Yazdığım konu kapatıldığı için yorumumu buraya kopyaladım.)
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. | |
| | |
| | #37 | |
| FORUM MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 131 Rep: 12933 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 6 Mayıs 1972... Alıntı:
Vermiyorum hak falan vermemde...Ne olacak yani sen mi beni sorgulayacaksın kimsin sen .... Küçük insan aklınsıra bana nasihat mı vermeye çalışıyorsun....Başka kapıya hanımcık ...bulaşma sen bana ezerim ben seni....HADİ YAVRUM HADİ.... | |
| | |
| | #38 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 6 Mayıs 1972... Bu tarz hakaret ve tehdit içeren yorumu ben yada başka bir üye yazsaydı ne olurdu diyorum ve başka da bir şey demiyorum.:( Nedir bu öfke,kin,hırs bir anlam veremiyorum artık.:( ''Yüksel Admin eğer kontrolümü kaybedip böyle hakaret tehdit dolu bir yorum yazarsam beni bu forumdan banlayın lütfen. İyi Forumlar
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. |
| | |
| | #39 | ||
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 241 Rep: 23350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 6 Mayıs 1972... Taraflara gerekli mesajlar verilmiştir. Bundan sonra butip tartışmalar,bu tip uslup ile karşılaşmamayı umuyorum. Alıntı:
__________________ | ||
| | |
| | #40 | |
Bu foruma ilk geldiğim günden beri hiç kimseye tek kelime yalan söylemedim. Senin kim olduğunu bu konudaki yorumlarından zaten anlamıştım ama kesin emin olamamıştım No Exit ( Bay X ).Sezgilerim bugüne kadar beni hiç yanıltmadı. İki üç haftadır kim olduğun kafamda kesinleşti.Ama bu foruma verilen emeğe saygı duyduğum için anlamamazlıktan geldim.Bay X yada Tayfun, bir adın daha vardı. Onu hatırlayamadığım için yazamıyorum. Ben entrikaları hiç sevmem ve entrika yapanlardan da her zaman uzak dururum. Ben her zaman bu forumda açık ve net oldum. İlk başlarda bu forumda olumsuz olaylar yaşadım ve banlandım.Site yöneticisini hem forumda,hem de özel mesajla çok eleştirdim.Söylediğim her kelimenin sonuna kadar arkasındayım. Yanlışlarım olduğunda özür dilemesini de bildim. Ben beni sevmeyenlere bile her zaman mertçe davrandım,namertlik yapmadım. İlk geldiğin günden beri sürekli beni rencide edici yorumlar yazdın No Exit ( Bay X). Bunu bildiği halde seyirci kalanları ve bu yazdığın yorumları alkışlayanları kınıyorum sadece.:( İlahi adalete çok güveniyorum ve Allah büyükdür diyorum.( Nokta) Selam( Burda adın necatiymiş) İyi forumlar
| | |
| | |