![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Kırık Kalpler" başlıklı konu görüntüleniyor, "Kırık Kalpler Biz aşkla başı dönmüş iki çocuk Bütün bir bahar o çiçek ben yaprak Yarabbi ne güzel sevişiyorduk Dünyayı aşktan ibaret sanarak. Kim ne karıştı, ne istedi bizden Göz ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 427 Rep: 42386 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kırık Kalpler Kırık Kalpler Biz aşkla başı dönmüş iki çocuk Bütün bir bahar o çiçek ben yaprak Yarabbi ne güzel sevişiyorduk Dünyayı aşktan ibaret sanarak. Kim ne karıştı, ne istedi bizden Göz mü değdi ne oldu sevdaya. Ayırdılar bizi birbirimizden Hem de göz göre yürek parçalaya. Aşktı bizdeki onlardaki mantık Onlardan yana çıktı kahpe felek. Birer kalp bıraktılar bize kırık Ömrümüzce gözyaşı döktürecek. Cahit Sıtkı Tarancı |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2008 Nerden: Denizli
Cinsiyet: Rep Gücü: 74 Rep: 7341 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kırık Kalpler Cahit Sıtkı Tarancı'nın şiirlerini beğenerek okurum.Emeğine sağlık.
__________________ Kadim_Yanılmak sezgilerin en aksi huyudur. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |