![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "[Gagiş'ten VEDA BUSESİ] Masum Bir Askin Hikayesi" başlıklı konu görüntüleniyor, "!!!!!! ARKADAŞLAR ŞİRİ OKUMADAN ÖNCE DİKKATİNİZİ ÇEKMEK İSTERİM. SUAN BURAYA KOYDUGUM ŞİİRLER ARKADAŞIM GAMZE [GAGİŞ] ARKADAŞIMIN KENDİNE AİT ŞİRLERİDİR KESİNLİKLE HİÇBİR YERDEN ALINTI YAPILMAMIŞTIR. SUaN OKUMAKTA OLDUGUNUZ ŞİİRİN SAHİBİ OLAN ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 53 ![]() | [Gagiş'ten VEDA BUSESİ] Masum Bir Askin Hikayesi !!!!!! ARKADAŞLAR ŞİRİ OKUMADAN ÖNCE DİKKATİNİZİ ÇEKMEK İSTERİM. SUAN BURAYA KOYDUGUM ŞİİRLER ARKADAŞIM GAMZE [GAGİŞ] ARKADAŞIMIN KENDİNE AİT ŞİRLERİDİR KESİNLİKLE HİÇBİR YERDEN ALINTI YAPILMAMIŞTIR. SUaN OKUMAKTA OLDUGUNUZ ŞİİRİN SAHİBİ OLAN GAMZE ARAMIZDAN AYRILDI HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTU ACIMIZ TAZE. BEN BU SATIRLARI SİZE YAZARKEN HER SATIRDA GÖZLERİM DEN BİR GÖZYAŞI DAMLIYOR KLAVYEYE ONUN ŞİİRLERİNİ SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM... saygılarımla AmiR_aL MASUM BIR ASKIN HIKAYESI HENÜZ ON ÜÇ ONDÖRT YAŞLARINDAYDI ONUNLA KARŞILAŞTIĞINDA O KADAR MASUMDU Kİ İLK AŞKTI ONUNKİ NERDEN BİLECEKTİKİ HİÇ YAŞAMAMIŞTIKI ONU GÖRDÜĞÜ ZAMAN KALBİ YERİNDEN FIRLIYOR ELLERİ TERLİYOR DİZLERİ ÇÖZÜLÜYORDU ZAMAN UÇUP GİDİYOR, VAKIT YETERLİ GELMİYORDU HEP İÇİNDE ACABA SEVİYORMU O DA BENİ, VARDI ACABA DİYORDU , ACABA BU BÜYÜKLERİN YAŞADIĞI UĞRUNU ÖLÜMÜ BİLE GÖZE ALDIĞI AŞK DEDİKLERİMİYDİ BU BİRGÜN TÜM CESARETİNİ TOPLADI, BİR BİLENE SORACAKTI ÇIKTI BİR BİLENİN KARŞISINA GÖZLERİNİ KOCAMAN AÇIP TÜM SAFLIĞIYLA SORDU BİR BİLEN SÖYLERMİSİN, SENCE AŞK NE.....? BİR BİLEN ŞAŞIRMIŞTI,AMA KARŞISINDAKİ KÜÇÜK O KADAR MASUMDUKİ,VE O KADAR SAF SORMUŞTUKİ BİR BİLEN ACIYLA GÜLÜMSEDİ... AH BE MELEĞİM,AŞKI SANA NASIL ANLATAYIM Kİ AŞK ANLATILMAZ Kİ O SADECE YAŞANIR.. VE DEVAM ETTİ BİR BİLEN EĞER ONUNLAYKEN, BİR GÜLÜŞÜYLE OKYANUSUN SERİN SULARINA DALABİLİYORSAN VE ONDAN UZAKTA,CEHENNEMİN YAKICI ATEŞİNE DÜŞÜYORSAN ONUN BİR DAMLA GÖZYAŞI İÇİN DÜNYALARI YIKABİLİYORSAN RUHUN ONUNLA HUZUR BULABİLİYORSA BİRLİKTE YILDIZLARA ULAŞABİLİYORSAN VE BİRDEN SUSTU BİR BİLEN,AĞLIYORDU,ŞAŞIRMIŞTI KÜÇÜK KIZ VE BİRBİLEN BİRDEN YİNE KONUŞTU....... AH BE MELEĞİM AŞKIN TARİFİNİ BU GÜNE KADAR YAPAN ÇIKMADI BUNDAN SONRADA,ÇIKMAYACAK...AŞK ANLATILMAZKİ O SADECE YAŞANIR... KÜÇÜK KIZ KARARINI VERMİŞTİ, EVET KÜÇÜK KIZ AŞIKTI..VER BİRBİLENİN DEDİĞİ GİBİ AŞKIN TARİFİNİ ARAMIYACAK, O SADECE YAŞAYACAKTI AŞKI ÇÜNKÜ ONUN İLK AŞKIYDI VE DOYASIYA YAŞIYACAKTI AŞKINI ACIDA VERSE,CEHENNEMDEDE YANSA, O YILDIZLARI YAKALAMAYI BAŞARACAKTI..... YAZAN:YARALI KALP- GAMZE (gagiş) Konu AmiR_aL tarafından (12-02-2007 Saat 09:41 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 53 ![]() | SÖZÜMÜ TUTAMADIM HANİ SANA BİR SÖZ VERMİŞTİM HATIRLIYORMUSUN HANİ SEN YOKSAN BEN YAŞAYAMAM DEMİŞTİM ÜZGÜNÜM ÇOK AMA ÇOK ÜZGÜNÜM SANA VERDİĞİM BU SÖZÜ TUTAMADIĞIM İÇİN ÜZGÜNÜM SANA GELEMEDİĞİM İÇİN ÜZGÜNÜM ŞİMDİ SENSİZİM AYAKTA DURMAYA ÇALIŞIYORUM KANLI GÖZYAŞLARIMI YÜREĞİME AKITIYORUM ÇARESİZ SENSİZLİK ÇOK ACI VERİYOR ,İÇİM YANIYOR, SENİ ÖZLÜYORUM HERŞEY BOŞ ANLAMSIZ,BECEREMİYORUM SENSİZLİĞİ ANLIYACAGIN BİTMEYEN SEVDAM, BİTMEYEN TUTKUM YAŞAMAYA ÇALIŞIYORUM BUNA YAŞAMAK DERSEN EĞER!.. YARIM..TATSIZ...SEVGİSİZ...KALPSİZ...DUYGUSUZ..... . YAZAN : YARALI KALP -GAMZE (gagiş) Konu AmiR_aL tarafından (12-02-2007 Saat 09:39 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 53 ![]() | İNADINA YAŞIYORUM ... İnadina YaŞiyorum -------------------------------------------------------------------------------- İNADINA YAŞIYORUM BİLİYORMUSUN SENİ HAYAT HERŞEYİMİ BENDEN ALAMANA RAĞMEN İNADINA BENDE SEVMİŞTİM ,SEVİLMİŞTİM VE HALA SEVİYORUM GALİBA SEVMEK YANLIŞ KELİME, TAPMIŞTIM DESEM BİR SANA BİR KAÇ SORUM VAR HAYAT ? NEDEN BAZI İNSANLARI KAYIRIYORSUN? VE NEDEN BAZILARINA TAŞIYACAĞINDAN FAZLA ACI YÜKLÜYORSUN TEK SUÇU ÖLÜMÜNE SEVMEK VE SEVİLMEK OLAN BU YARALI YÜREĞİ NEDEN ANLAMIYORSUN, VE HALA VURUYORSUN BİLİYORMUSUN HAYAT ASLINDA BEN KAZANDIM BENDEN , BENLİĞİMDEN O KOPARICASINA ALDIĞIN SEVDAM VAR YA SADECE VE SADECE ELİMDEN ALDIN AMA YÜREĞİMDEN ASLA ! VE BU YÜREK YAŞADIKÇA ASLA..ASLA..ALAMIYACAKSIN GÖRDÜN MÜ BEN KAZANDIM.................... VE SENİ İNADINA YAŞIYORUM YAZAN YARALI KALP-GAMZE-(gagiş) |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 53 ![]() | BEN ONU KAYBETTİM .!!! .... BEN ONU KAYBETTİM .!!! .... B en onu kaybettim,soğuk ve puslu bir kış günü tam bir sene olacak E ellerimle yolcu ettim,arkasından el bile sallamadan, ne olduğunu bile kavrayamadan N asıl bakmıştı gözlerime, sanki doyamamıştı, içime işledi buğuluydu gözleri O na engel olamadım,çırpındım ama gitmesine engel olamadım, durduramadım zamanı N e büyük acıymış , ne kötüymüş caresizlik, RABBİM kimselere verme kaderimdir ben çekerim U mutlarımıda yolcu ettim onunla birlikte gömdüm hayallerimi,yıldızları, ayı ,güneşi K aranlığa gömüldüm, artık ne gecem belli nede gündüzüm, zaman durdu sanki,geçmiyor yıllar A rtık hiçbir şeyin anlamı yok, yitik bir sevda bu bizimki,hiç dinmeyen bır yürek yangını Y arıda kalmış bir yaşam,tamamlanmamış bir aşk öyküsü, söylenmemiş bir sevda türküsü B iraz daha ah be bitanem biraz daha vaktimiz olsaydı, değişirmiydi ki kötü kaderimiz E llerini biraz daha sıkı tutabilseydim, yine de gidermiydin,sevdamız için direnmezmiydin T akatim kalmadı artık, seni o kadar özledim ki,ah seni bir kerecik görebilsem, başımı göğsüne yaslasam T am beni bıraktığın yerden, herşeyin bittiği yerden geleceğim bir gün yanına,bekle beni aşkım, bitmeyen sevdam İ lmek ilmek işledim geceleri gündüzlere ekledim, yıldızları uc uca birleştirdim yinede sana erişemedim, M ademki gidecektin neden benide almadın,neden !..yaralı bir yürekle bu sevda tek yaşanırmı sandın, OLMUYOR SENSİZ... SENİ ÇOK ÖZLEDİM....... 1 . YIL |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 53 ![]() | ÖLÜM SEVDAYA KAVUŞMAKSA... ölüm eğerki sana kavuşmaksa sana olan özlemlerimi sonu olacaksa ukusuz gecelerimin,kanlı gözyaşlarımın ve yaralı yüreğimin, kurtuluşu ve hiç bitmeyen sevdama kavuşmaksa hazırım ölüm al benide götür sevdama götür ki yarım kalan yaşanmamış sevdam söylenmemiş aşk şarkılarını ve sonunu dinliyemediğim bu ölümsüz aşkın hikayesini içimi titreten o gül goncası dudaklardan dinliyim hazırım ÖLÜM al benide götür sevdama eğerki ÖLÜM SEVDAYA KAVUŞMAKSA YAZAN-YARALI KALP- GAMZE (gagiş) Konu AmiR_aL tarafından (12-02-2007 Saat 09:39 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 53 ![]() | NEDEN GİTTİN Kİ ARKANDA BİZE BU ŞİİRLERİNİ BIRAKARAK :( :emo: :emo: RAHMETLİ GAMZE ARKADAŞIMIN ŞİİRLERİNİ SİZİNLE PAYLAŞMAKTAN GURUR DUYARIM. O DA ŞİİRLERİNİN OKUNMASINI ÇOK SEVERDİ SİZLERİNDE OKUMASINI ONUN ADINA BEN İSTİYORUM .... Konu AmiR_aL tarafından (12-02-2007 Saat 09:40 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #7 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Oncelikle basin sagolsun...Allah ailesine ve sevenlerine sabir versin arkadasininda mekani cennet olsun...Paylasim icin tesekkurler hos siirler gercekten... Not: Arkadaslar lutfen konu basligini ve mesajlarinizi kucuk harf kullanarak yazin buyuk harf kullanmak yasak...
__________________ Konu DESTiNA tarafından (10-02-2007 Saat 08:20 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #8 |
| Banned Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | Cevap: [Gagiş'ten VEDA BUSESİ] Masum Bir Askin Hikayesi Başın sağolsun ya gerçekten çok üzüldüm.Bizle paylaştığın için saol çook güzel şiirler. |
| | |
| | #9 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: [Gagiş'ten VEDA BUSESİ] Masum Bir Askin Hikayesi başın saolsun dostum güzel şiirler |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 53 ![]() | Cevap: [Gagiş'ten VEDA BUSESİ] Masum Bir Askin Hikayesi gösterdiginiz ilgiye teşekkür ederimi arkadaşlar ....:(
__________________ |
| | |
| | |