![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Sensiz(Resimli siirleri bu baslik altinda topluyoruz)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Keşke yalnızlığım kadar yanımda olsaydın Keşke yalnızlığımla paylaştığımı seninle paylaşsaydım Keşke senin adın yalnızlık olsaydı Ve ben hep yalnız kalsaydım..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #41 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 178 Rep: 17533 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sensiz(Resimli siirleri bu baslik altinda topluyoruz) ![]() Keşke yalnızlığım kadar yanımda olsaydın Keşke yalnızlığımla paylaştığımı seninle paylaşsaydım Keşke senin adın yalnızlık olsaydı Ve ben hep yalnız kalsaydım |
| | |
| Sponsored Links |
| | #42 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: Sensiz(Resimli siirleri bu baslik altinda topluyoruz) ayyyyyyyyyyyyyy arkadaşlar resimler harika çok güzel, şiiirler şahane bayıldım ... valla tbrk ederim hepsi birbirinden güzel okurken kendimden geçtim diyebilirim ... umarım bu resimli şiirlerin devamı gelir ... |
| | |
| | #43 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 283 Rep: 28030 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sensiz(Resimli siirleri bu baslik altinda topluyoruz) bunlar ne böyle canım ya harika.......
__________________ |
| | |
| | #44 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 178 Rep: 17533 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sensiz(Resimli siirleri bu baslik altinda topluyoruz) |
| | |
| | #45 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 283 Rep: 28030 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sensiz ![]() Senin kadar bende Uzaktım sevdaya, Aşka küskünlüğümü Bilen var mıydı acaba Mutluluk maskesiyle Aldatmak kolaydı herkesi Oysa yüreğim derinden Bir aşk arıyordu, Sana rastladığımda Yeniden döndüm hayata Bir ‘şey’ vardı sende Beni sana çeken Şimdi o ‘şey’in peşindeyim Kesiliyor soluğum, titriyor sesim Esir alıyor beni aşk İşte buydu beklediğim Sen varken de aradım seni, yokluğunda olduğu gibi, belki seversin diye beni, çözmeye çalıştım seni…. karanlıkta aradım seni, korkmadan, soğuk kaldırımlarda aradım, bıkmadan, artık bıktım yokluğundan, soruyorum seni, her tanıdığından…. sensizliği kaldıramam bilirsin, bilirsin de nerdesin, sen şu yarama tek çaremsin, sen hergün ağlattığın yüreğimsin…. satırları senle doldurdum, her geçene seni sordum, hiçbir şeyden değil, sensizlikten yoruldum, artık kalbime adını koydum.. alıntı
__________________ |
| | |
| | #46 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sensiz "sen şu yarama tek çaremsin, sen hergün ağlattığın yüreğimsin…. satırları senle doldurdum, her geçene seni sordum, hiçbir şeyden değil, sensizlikten yoruldum, artık kalbime adını koydum.." işte bu satıra bayıldım emeğine sağlık canım çok güzel şiir mükemmel
__________________ http://img394.imageshack.us/img394/6691/affroditxl4.jpg |
| | |
| | #47 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]()
| | |
| | #48 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
| | |
| | #49 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
| | |
| | #50 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sensiz(Resimli siirleri bu baslik altinda topluyoruz) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | |