![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Sensiz(Resimli siirleri bu baslik altinda topluyoruz)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Mutsuzum, en az senin kadar yalnızım. Azım, çoğalamıyorum. Koşup gelmek istiyorum yanına, gelemiyorum. Bir yangının tam ortasında bu kalbim. Kor halindeyim. Her saniye, her dakika ve her saat yanıyorum. Sonra ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 40 Rep: 3970 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sensiz(Resimli siirleri bu baslik altinda topluyoruz) ![]() Mutsuzum, en az senin kadar yalnızım. Azım, çoğalamıyorum. Koşup gelmek istiyorum yanına, gelemiyorum. Bir yangının tam ortasında bu kalbim. Kor halindeyim. Her saniye, her dakika ve her saat yanıyorum. Sonra yavaş yavaş sönüyor, dumanımı savuruyorum. Güne ve geceye karışıyorum. En az senin kadar yalnızım, kalbim gibi soğuk. Kalkamıyorum, Doğrulamıyorum. En az senin kadar köhneyim. Senin kadar yaşlıyım daha yolun yarısına gelmeden. Bir başkasının biçimine bürünmek bu olsa gerek. Sevmek mi dersin buna. En az senin kadar sorgusuz Ve bir o kadar cevapsızım |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 40 Rep: 3970 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sensiz(Resimli siirleri bu baslik altinda topluyoruz) ![]() SEVGİNİN GÜCÜ Bir dilin bütün sözcüklerini kullansam seni tarif edemeyeceğimi biliyorum. Ulaşılmaz oldun hep hayatımda. Dokunmak,hissetmek,dolu dolu yaşamak isterken seni kocaman bir yalnızlıktı payıma düşen. Payıma düşen herşeyi erteledim. Erteleyemediğim bir şey vardı sana benziyordu. Su olsan dokunduğumda bozulurdun. Bozulmayan birşey'din.. Gidilecek yer olsan sonu olurdu sonu olmayan birşey'din.. Uykuda görülecek rüya olsan uyanırdım beni rüyamdan uyandırmayan birşey'din.. Seni düşündükçe yoruluyorum desem dünyanın en büyük yalanı olur. Yalanım yok. Geçmişten yarına ne kalır bilmem ama sen kalırsın yatağı değişmeyen ırmak gibi. Yaşadıklarımız azdı zamana sığmadık yaşamak isterken herşeyi. Bugün türkü söylüyorsam o gün türküde türkü gibi yaşamak isterim seni. Ruhuma benziyordun. Bir yanın göç bir yanın toprak kokuyordu. Bazen yasaklandın bana bazen suç gibi boynumda taşıdım seni. Yasaların bile tanımlayamadığı bir şey'din sen. Haritama sığmazdın, her hücremde bir başka gülüyordun. Nereli olduğumu seninle hatırlardım bana kendimi hatırlatan birşey'din.. Uzaksın, yakınsın, özlenensin ama dün değil yarın gibi birşeysin sen. Bugün herşeyi değiştirmek için çabalarken sen değişmeyen olarak duruyorsun karşımda. Kabul ediyorum artık. Yarınlarıma bu kalsın ama sen bilme.. Dünyada ne kadar acı ne kadar ölüm var? Bir seni bunların karşısına koymak nasıldır bilemezsin. Olsun bilme. Bugün her acıyla biraz daha ölürken ben, seni düşündükçe hayata dönüyorum yeniden.. Gecenin en karanlık yerindeyim. Bir sigara ateşinin aydınlattığı kadar ışık olsan yinede istiyorum. Sadece benim seni anladığımı kimsenin unutmamak için defterine not düşmediği ama hayatında bir dip not olarak kalan kendi yasaklarım gibi unutmayacağım seni. Her şarkımda sana bir adım daha yaklaşmak istiyorum. Bir başka dilden seviyorum seni. Gelincikler gibi bir mevsim değil dört iklim. Kim ne derse desin geri dönecek yerim yok senden başka. Bu şehrin orta yerinde çığlık çığlığa tek başıma kalsam da yine SEVİYORUM SENİ.. BU BİR SUÇ DUYURUSUDUR KENDİMİ SANA İHBAR EDİYORUM. HADİ TUTUKLA BENİ.... |
| | |
| | #23 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 40 Rep: 3970 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sensiz(Resimli siirleri bu baslik altinda topluyoruz) ![]() Sensizlikteyim... Kalbime yüklediğin sevginin ,nöbetini beklemekte... Hasretin vurduğu dakikalarda , Sana gelmek istemekte.... Sensizlikteyim... Varlığın ısıtır beni , en ayaz gecede... Sen düşersin aklıma... Yürürüm öylece.... Adı sana gelmek olsun diye... Sensizlikteyim... Aldığım nefes ,sensiz bir hiç işte.... Sonra..Sonra sen gelirsin gözlerime.. Umutlanırım çocukça bir hevesle... Sensizlikteyim... Bak sana uzanıyor ellerim... Kalbim sevdanın doruklarında.. Fakat ben sensiz dipteyim |
| | |
| | #24 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Sensiz(Resimli siirleri bu baslik altinda topluyoruz) resimli şiirler bölümünde sizi görmek beni sevindirdi doğrusu.bu bölüme pek ilgi olmuyor galiba ama bundan sonra daha da çoğalacağız galiba |
| | |
| | #25 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 40 Rep: 3970 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sensiz(Resimli siirleri bu baslik altinda topluyoruz) herkesin ilgi alanı değişik olabilir pam damlaya damlaya göl olur misali ağır ağır sevenler buraya gelir elbett.... ![]() Miadı Doldu Kalbimin Miadı doldu kalbimin Adresini şaşırmışım günlerin Ne gündüzüm belli ne geceyi bilebildim Bütün bunların sebebi ben miydim? Hiç dinlemeden beni terkettin Yavaş yavaş ayrıldı ellerin Daha sonra menekşe gözlerin O gözler ki benim yaşama sebebim Çektin gittin Hayatımı zehir ettin O günden beri tek bir haber bekledim Gelmedi haberin ve artık pes ettim Elimde kalan sadece bir resim Ben onunla yıllarımı tükettim Bakamıyorum artık çünkü kirlettin Tertemiz bir aşka ihanet ettin Ey sahte sevgili; kendinle gurur duyabilirsin Çünkü yaşayan bir bedeni sen bitirdin. Ben ölmüşüm sizlerden tek beklentim Mezarımın üstünü menekşelerle süsleyin. Ve diyin ki onlara Siz bari ihanet etmeyin |
| | |
| | #26 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sensiz(Resimli siirleri bu baslik altinda topluyoruz) yalnızlık -------------------------------------------------------------------------------- şu anda neredeyim acaba denizin en ücra köşesinde sallanan bir yosunmuyum deniizn her dalgalanişında bir heyacan sarıyor bütün benligimi bu kez evet evet bu kez kurtulurum bu karanlıklardan çıkarım gökyüzüne çiçekleri güneşi doya doya görürüm kucaklarım bütün benligimle tüm evreni mutluyum çılgınca mutluyum demek için mutluluk dagıtmalıyım herkese seven ve sevilenlere düşmemeli sevgilerine bulutların simsiyah gölgeleri mutlu olmalı sevmeli sevilmeli insanlar hayat yaşam ne güzel demeli seviyorum seviyorum insanları yeşili maviyi sarıyı koşmalı çılgınca haykırmalı sonra gerçekler acı gerçekler çıkmamalı ordan burdan o simsiyah ürkütücü görüntüleriyle çıkmamalı hayır durun yapmayın ne olur biraz daha biraz daha kalın oldugunuz yerde ne olur yalvarırım tüm güzelliklerle kurdugum hayallleri bozmayın mutlu olmak istiyorum hayallerle olurmu diye üstüme üstüme gelmeyin boğuluyorum yapmayın düşünemiyorum son anlarımı yaşıyorum sanki gittikçe batıyorum kollarım yoruldu kımıldıyamıyorum batıyorum güzel düşlerim hadi gelin kurtarın beni batıyorum dayanamıyorum gittikçe gömülüyorum BENİ BOGAN DÜŞÜNCELERİMİN DERİNLİKLERİNDE |
| | |
| | #27 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sensiz(Resimli siirleri bu baslik altinda topluyoruz) henüz resim eklemeyi bilmiyorum böyle kabul edin arkadaşlar .. ![]() |
| | |
| | #28 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 40 Rep: 3970 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sensiz(Resimli siirleri bu baslik altinda topluyoruz) bu kadar da yeter selinam ![]() Susmalıydım... Çocuksu gözlerinde görünce hüznü.. Nefesimi içimde tutmalıydım... Hızla çarpan kalbime inat.. Usul usul bakmalıydım.... Susmalıydım... Hiçbir anlam taşımıyordu kelimeler.. Gidiyordun ,sensizlik kadar öteye... Umutlar bırakıp atiye... Karşımdaydın sen... İçime sığmayan haykırışlardın.. Ama susmalıydım ben... Boynuna sarılmak varken... Son kez gözlerine bakmalıydım... |
| | |
| | #29 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 40 Rep: 3970 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sensiz(Resimli siirleri bu baslik altinda topluyoruz) ![]() Güzelliğin için değil, çünkü ben seni hiç görmedim... Ellermi tutmanı değil, çünkü ben sana hiç dokunmadım... Gözlerine bakmayı değil, çünkü ben onlara hiç dalmadım... Ben senin beni sevmeni sevdim... Yüreğinde bana yer vermeni sevdim Benimle konuşurken, sesini nefesini sevdim Ağladığımda uzaktan tesellilerini sevdim Benim seni sevmemi sevdim... Sessizlikte kalp atışlarını sevdim Damarlarımda kan yerine dolaşmanı sevdim Düşlerde benim olmanı, senin olmamı sevdim... Gönülden sana bağlandığımı sevdim Gündüz ışığım, Gece karanlığım olmanı sevdim Alınyazım, Kaderim, Herşeyim olmanı sevdim Gözyaşım, Kederim, Hüznüm olmanı sevdim Tebessümlerimin, Gülmelerimin, Mutluluğumun sebebi olmanı sevdim Söylediğin sözleri değil, Onları bana söylemeni sevdim.... Ben başlıbaşına seni SEN olduğun için sevdim... Benliğini, Duygularını, Hislerini sevdim Ve... Bu tarifsizliği, sevgime kelime bulamadığımı sevdim... SENİ SEVDİM |
| | |
| | #30 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Sensiz(Resimli siirleri bu baslik altinda topluyoruz) nilay maşallah amma şiir bulmuşsun |
| | |
| | |