![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Sensiz(Resimli siirleri bu baslik altinda topluyoruz)" başlıklı konu görüntüleniyor, "inanın ne dediğiniz pek anlayamadım.teknik bilgim pek yoktur.asıl açık link olunca reklama girmiyor mu?görünen adres reklam değil mi?yardım ederseniz gerekli değişklikleri yaparız ben de sevinirim.defalarca değiştirdim elimden ancak bu kadarı ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Banned Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 260 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sensiz(Resimli siirleri bu baslik altinda topluyoruz) inanın ne dediğiniz pek anlayamadım.teknik bilgim pek yoktur.asıl açık link olunca reklama girmiyor mu?görünen adres reklam değil mi?yardım ederseniz gerekli değişklikleri yaparız ben de sevinirim.defalarca değiştirdim elimden ancak bu kadarı geldi. Konu eminadam tarafından (06-09-2007 Saat 10:06 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 | |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Sinop
Blog Mesajları: 19
Cinsiyet: Rep Gücü: 52 Rep: 4907 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sensiz(Resimli siirleri bu baslik altinda topluyoruz) Alıntı:
Bizim o dosyayı indirebilmemiz, veya dinliyebilmemiz icin aynı sekilde siteye uye olmamız lazım.Yani dolaylı olarak o sitenin reklamı yapılmıs oluyor. Verilen linkler direk linkler olursa seviniriz. | |
| | |
| | #13 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sensiz(Resimli siirleri bu baslik altinda topluyoruz) çok güzeller emeğine sağlık ![]()
__________________ YAŞAMAYI ERTELEME HERŞEYİ GÖNLÜNCE YAŞA UNUTMA Kİ HAYAT KISA |
| | |
| | #14 |
| Banned Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 260 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sensiz(Resimli siirleri bu baslik altinda topluyoruz) teşekkür ediyor saygılar sunuyorum hanımefendi.yüreğinize sağlık...bir şey sorabilir miyim?benim yazdığım sayfa yarısına kadar reklam dolu sizin yazdığınızda yok.bunun ayarı mı var yoksa?selamlar. |
| | |
| | #15 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Sensiz(Resimli siirleri bu baslik altinda topluyoruz) wawbea.... bende düşünüyordum; burada resimli şiir yada şarkı yapan yok diye , yanılmışım meğer.çok güzel resimler emeğinize sağlık |
| | |
| | #16 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Sensiz(Resimli siirleri bu baslik altinda topluyoruz) ![]() Sensizliğin rengi "siyah", tıpkı bu soğuk gece gibi . Sensizliğin adı "hüzün" , tıpkı sonbahar gibi . Ve sensizliğin adı "yok" tıpkı sensiz ben gibi ... SAHRABETİS'in bir şiiriydi bu |
| | |
| | #17 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Sensiz(Resimli siirleri bu baslik altinda topluyoruz) ![]() Beni bekleme kaptan Seyir defterini başkası yazsın Çınarlı kubbeli mavi bir liman Beni o limana çıkaramazsın Çok yorgunum |
| | |
| | #18 |
| Aktif Uye ![]() | Sevdan Bir Ates ![]() Sevdan Bir Ates Senin alev gözlerin eritse su ruhumu Buz olur kesilirim yanarken içim Senin bir uçurum çagırırsa beni Kus¸ olur uçarım yanarken içim Sevdan bir ates oldu bende Gönlüm bir deli costu sende Saçların rüzgarından savururken gönlümü Sürgün olur göçerim bu diyarlardan Kime dokunur ellerim Kimi görür gözlerim Ölüm çıkar karsıma Yine sen derim Sevdan bir ates oldu bende Gönlüm bir deli costu sende Murat Çelik |
| | |
| | #19 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Sensiz(Resimli siirleri bu baslik altinda topluyoruz) ![]() Sensiz Akşamlar Bu gün yine akşam oldu kara gözlüm Güneş yine öptü ufukları Bir yaprak daha kopardık takvimlerden Bir çentik daha çizdik duvarlarına ömrümüzün Yaşamaya mahkum, Gülmeye tutsak günlerimize... Ve bir hançer daha saplandı Senden uzaklarda Tam ortasına Kara sevdamızın Sevdalım Mustafa Hatipler |
| | |
| | #20 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Sensiz(Resimli siirleri bu baslik altinda topluyoruz) ![]() Gözlerin Adını bilmediğim bir şehrin adını bilmediğim sokaklarında doldurup heybeme hüznü yürüyorum... Kelimeler ihtişamıyla büyütüyor taylarını yalnızlığımın demir hıçkırıklarla kendime ağlar örüyorum... Tutsaklığım sensizliğimle başlıyor Yıldızlar ağlayara k terkediyor gökyüzünü aya kaybolan yıldızları soruyorum... Ne söylesen nafile ne desen faydası yok artık... Göğüs kafesimden çıkardım divane kalbimi saçlarından sürüyorum... Bütün insanlar yabancı bütün yüzlerde unutulmuş akşam üstüleri ne yana dönsem sesin geliyor ne yana baksam sıcak bir ürpertiyle gözlerini görüyorum... Mustafa Hatipler |
| | |
| | |