![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Değersiz Değerler" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sevmek ne güzel yarınsız Umutsuzca bekleyişlerden habersiz hep beraberiz Arkası gelmeyen yarınlar Söylenen her şarkıda sana haykırışlar Seninle olmak ne güzel İnan seni sevmek ömre bedel Gözlerinde hayal kurduğum günler ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 31 Rep: 3044 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sevmek ne güzel yarınsız Umutsuzca bekleyişlerden habersiz hep beraberiz Arkası gelmeyen yarınlar Söylenen her şarkıda sana haykırışlar Seninle olmak ne güzel İnan seni sevmek ömre bedel Gözlerinde hayal kurduğum günler Şimdi mazide kalan Değersiz Değerler Çocuk yaşlardaydım gittiğinde Ben hep yarınlardaydım hayallerinle Bir gün olurda karşılaşırız seninle Bekleyen bir ömür var nasılsa önümüzde Sen şimdi geri dönüp bakmayacaksın bile Ne kaybettiğine değil uğrunda canını verene Belki ilk ben değilim aşktan ölen Ama ilk benim aşkı yaşayamadan yalan uğrunda can veren Seni sevdim Meğer Değersiz Değermişsin bilemedim..! ADEM GÜNGÖR '' Değersiz Değerler '' bu cümle hala oğluna (FATİH ABİCİM) ait :Entusiasmado:çok hoşuma gidiyor birde şiir yazayım dedim
__________________ ''DEĞERSİZ DEĞERLER'' Konu ademgungor tarafından (07-10-2008 Saat 10:42 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: Cennet'ten
Cinsiyet: Rep Gücü: 46 Rep: 4526 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Değersiz Değerler Belki ilk ben değilim aşktan ölen Ama ilk benim aşkı yaşayamadan yalan uğrunda can veren O zaman sonuncuda ben olacam ki inşallah öyle olur Yüreğine sağlık muhteşem bir şiir olmuş
__________________ http://img523.imageshack.us/img523/8...acennetrv3.gif |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 31 Rep: 3044 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Değersiz Değerler Yorumlarınız için çok teşekkür ederim
__________________ ''DEĞERSİZ DEĞERLER'' |
| | |
| | #6 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 278 Rep: 27562 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Değersiz Değerler eline saglik guzel olmus:Entusiasmado: |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Değersiz Değerler ula adem bakıyomda özünü unutmadın benden aldıgın derslerle burada sov gibi bişey yapıyon aferim begendim şiirini gün gelir bende şiirlerimi paylaşırım sizlerle iyi seyirler : D
__________________ AşKmI ? OzmN BiRi BaNa AşKI AnLAtSıN AşIk EtSiN KeNdİNe VarMI Öle BiRİ ??? DeĞeRsİz DeĞeRlEr !!! SaMsUnSp0r |
| | |
| | #8 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 28
Cinsiyet: Rep Gücü: 415 Rep: 41333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Değersiz Değerler Alıntı:
sızın de şiirlerınızı bizimle paylaşmanızı beklıyoruz...
__________________ Eftelya | |
| | |
| | #9 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 31 Rep: 3044 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Değersiz Değerler Alıntı:
![]() Ayrıca tüm arkadaşların yorumları için teşekür ediyorum
__________________ ''DEĞERSİZ DEĞERLER'' | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |