![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Ben sende tükenirim" başlıklı konu görüntüleniyor, "BEN SENDE TÜKENİRİM Sen özlemle, hasretle Beklediğim baharsın. Sen beni hep peşinde, Sürükleyen rüzgârsın. Fırtınalı denizde, Sığınacağım liman. Sen karanlık gecemde, Yıldız yıldız parlarsın. Ben sende tükenirim, Zaman avuçlarımda. Ab-ı ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 14 Rep: 1310 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben sende tükenirim BEN SENDE TÜKENİRİM Sen özlemle, hasretle Beklediğim baharsın. Sen beni hep peşinde, Sürükleyen rüzgârsın. Fırtınalı denizde, Sığınacağım liman. Sen karanlık gecemde, Yıldız yıldız parlarsın. Ben sende tükenirim, Zaman avuçlarımda. Ab-ı hayatsın bana, Hiç dinmeyen ısrarsın. Yokluğun alev alev, Yakar ateş-i hicran. Hülyamısın serapmı. Nere baksam sen varsın. Ürkek ceylanlar gibi Uzaklaşma ne olur, Hasretimi dindir gel. Gönlümdeki tek yarsın. COŞKUN ARSLAN |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 586 Rep: 58304 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ben sende tükenirim Alıntı:
Yüreğinize,kaleminize,duygularınıza sağlık...Ne güzel bir şiir...:)
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... | |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 28
Cinsiyet: Rep Gücü: 415 Rep: 41333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ben sende tükenirim Süpermeydan şairlerıyle ve şiirlerıyle her gecen gün zengınleşiyor.. Güzel şiirlerinin devamını beklıyoruz.
__________________ Eftelya |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |