![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "25 temmuz şiiri" başlıklı konu görüntüleniyor, "25 TEMMUZ ŞİİRİ Y irmibeş Temmuz İkibindört İ kibindördün emsalsiz bir yaz günü R üya misali,kim gördü ki böyle düğünü? M utluluk,neşe her tarafa saçılmakta İ zleyenler bize gıpta ile ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 213 Rep: 21105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 25 temmuz şiiri 25 TEMMUZ ŞİİRİ Y irmibeş Temmuz İkibindört İ kibindördün emsalsiz bir yaz günü R üya misali,kim gördü ki böyle düğünü? M utluluk,neşe her tarafa saçılmakta İ zleyenler bize gıpta ile bakmakta. B öylesi bir düğün,damat-gelin böylesi E n nezih konuklar oynuyorlar görülesi Ş ölenimizdir dostlar,sevgimizin semeresi. T emellerini attık o düğünde mutlu geleceğimizin E lele yürüyecek,desteği olacağız birbirimizin. M eftun olmuşum,vurulmuşum melek gibi eşime M ülayim ruhum bile yetişemiyordu peşime. U vertürü başlamıştı birlikte yaşamımızın Z iyanıymış ömrümüz meğer,bekarlığımızın. İ kimiz,seninle ben,bir meşakkatli yola çıktık K olay edeceğiz zorları Allah önünde anlaştık. İ nci gibi bir yavrumuz oldu akabinde B erra'yla tamam oldu saadet hakkaten de. İ kimizden geçtik artık,kızımız her şeyimiz N edimimiz o dur bizim,canımız,yarenimiz. D estek,dayanak biziz bu köklü temelde Ö fke olmasın,ırak olsun kötü emelde. R üya gibi bir ömrü hep birlikte yaşayalım T enlerimizdeki sevgiyle her daim kaynaşalım. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 550 Rep: 54729 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 25 temmuz şiiri Allah ömür boyu mutluluk ve huzur versin inşaallah...Şiir çooook güzeeelllll.
__________________ Kalem eğri dilli,mürekkep siyah yüzlü,kağıt ikiyüzlü ! Şimdi kalkıp arzuhalimi yazmaya kimi mahrem kılayım? |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 213 Rep: 21105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 25 temmuz şiiri çok teşekkür ederim,bilmukabele Rabia,bilmukabele |
| | |
| | #4 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 284 Rep: 28216 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 25 temmuz şiiri Alıntı:
Darısı Kardeşcik'iminve arkadaşlarımızın başına .... | |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 213 Rep: 21105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 25 temmuz şiiri Sağolasınız,varolasınız,forumdan hiçbir zaman kaybolmayasınız |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: Sinop Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 35 Rep: 3409 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 25 temmuz şiiri Heygidi topram düğün günün dün gibi aklımda o gün çok güzel anılarımız vardı. Konvoyda gelin arabanda bendim ya hani o meşhur Bafradaki gelin köprüsünden geçince siz arabadan inip yürüyünce davul zurna ekibi yolumuzu kesip çalmaya başlayınca ne güzel oynamıştık. Salondada kurtlarımızı dökmüştük oynamaktan Ama şimdi bakıyorumda saçlarına aklar düştü. Halbuki ben sana demiştim evlenme bekarlık sultanlıktır diye ama beni dinlemedin. Neyse topram nice nice mutlu yıllara bir yastıkta yaşlanın evlilik yıldönümünüz kutlu olsun Pastamı bekliyorum yada yengemin yaptığı o güzel börekleri
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 213 Rep: 21105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 25 temmuz şiiri Hay sağolasın |
| | |
| | #8 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 298 Rep: 29597 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 25 temmuz şiiri Alıntı:
Emeğine yüreğine sağlık. Allah mutluluğunu daim etsin. Yanlız şiir konusunda bir tavsiyem olacak. Hep akrostiş yazacağım diye kendini heder etme bana kalırsa. Bırak duygularını özgürce yaz illa duygularını bir kalıba sokmaya çalışma derim...Bu şiir güzeldi:)
__________________ Yanlış bir argümanın ilacı, daha iyi bir argümandır. Fikirlerin bastırılması değil. | |
| | |
| | #9 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 213 Rep: 21105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 25 temmuz şiiri Alıntı:
| |
| | |
| | #10 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 365 Rep: 36375 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 25 temmuz şiiri nedım inci ve berra ve sevgılı hanımınla bır ömür boyu mutluluklar hemserım..Allah beraberlıgınızı daım etsın.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |