![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Beni Filistinli çocukların gözleri önünde vurun" başlıklı konu görüntüleniyor, "Beni Filistinli çocukların gözleri önünde vurun... Çırpınışlarına seyirci kalan gözlerime inat... Kudüste bombaların sesiyle ürpermeli yüreğim... Bir anne yüzüme tükürmeli benim,bir çocuk ruhumu kanlara boyamalı Sevdiklerini zalime kurban etmiş herkes ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 257 Rep: 25571 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beni Filistinli çocukların gözleri önünde vurun Beni Filistinli çocukların gözleri önünde vurun... Çırpınışlarına seyirci kalan gözlerime inat... Kudüste bombaların sesiyle ürpermeli yüreğim... Bir anne yüzüme tükürmeli benim,bir çocuk ruhumu kanlara boyamalı Sevdiklerini zalime kurban etmiş herkes benden hesap sormalı... Bir gencin ümitleri tükeniyorsa...geleceğe dair... Beni bütün geleceklerden mahrum edin... Küçücük çocukların taş varsa ellerinde oyuncak yerine... Beni çocukların ellerine oyuncak diye verin... Ah Filistin'in ölümü kucaklayan kahraman üstü kahramanları...! Beni Filistinli çocukların gözleri önünde vurun... RABİA
__________________ Bİr vicdan ayaklanmasına doğru genişlerse kalbin/ şiir gibi yürürse ince ve narin… Anla ki herkes değilsin! |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |