![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Gönül, gözü neylesin!.." başlıklı konu görüntüleniyor, "Yoktun ki baktığım hiçbir yönde… Hiç dolanmadı bir kuşak gibi, aynı anda aynı rüzgâr; ikimizin beline … * Hiç… Ama hiç tuzu karışmadı; Gözyaşlarımızın!.. Hiç sıvazlamadım kaşının kuyruğunu… Zülfünü yatırmadım ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 586 Rep: 58391 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gönül, gözü neylesin!.. Yoktun ki baktığım hiçbir yönde… Hiç dolanmadı bir kuşak gibi, aynı anda aynı rüzgâr; ikimizin beline… * Hiç… Ama hiç tuzu karışmadı; Gözyaşlarımızın!.. Hiç sıvazlamadım kaşının kuyruğunu… Zülfünü yatırmadım hiç; ıslatılmış parmağımla… Ve hiiç, hiç silmedin terimi! .. * Olmadık hiç aynı anda, aynı göğün altında… Aynı ufku bile aynı yerden görmedik… ….. Bir yıldızımız vardı, bir de ay; konuşurduk… Bilmiyordum; duyar mıydın gerçekten?.. Ben, yaşardım; seninle… Bıyığı süte batmış kediler nasıl bakarsa, suçlu; korkardım görülmekten… ‘Suss’ derdim… Ay susardı!.. Seni bana saklardı!.. * Göz ‘görmeliydi’ önce… Yo, ‘göz’ görmeliydi önce, ki; ırak olsun gönülden, artık göremediği!.. Sen, gönülsün!.. Sen, gönlümsün!.. * Göz görmeyince gönülden uzak olunmaz… Gönülden bakınca; gönül görülür!.. * Yüreğim, sıcacık… Sıksan, sanki buhar çıkacak! Sıkılsan, damlar mıyım yüreğinden!.. Yoksa, dünyada mekânım; Kalbin mi?.. * Yani sen… Var mısın, bilmiyorum; Kalbimin hâricinde!.. * Bu kadar yokluk ‘var’lığı getiriyor; mümkün olmaktan çıkıyor olmama ihtimalin!.. Muhtemel olsa bile gözümü göreceğin; bunu beklemiyorum… Gönül, gözü neylesin!.. alıntı
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: nereye? Yaş: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 317 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gönül, gözü neylesin!.. Yani sen… Var mısın, bilmiyorum; Kalbimin hâricinde!.. Allah razı olsun, Rabbim gönül ufkumuzu genişletsin |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |