![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Herşeyi Sana Yazdım" başlıklı konu görüntüleniyor, "Herşeyi sana yazdım ; alıntı Kaynağı belli değil Şiir silinmiştir. Admin..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 680 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Herşeyi Sana Yazdım Herşeyi sana yazdım ; alıntı Kaynağı belli değil Şiir silinmiştir. Admin Konu Gülüm tarafından (04-07-2008 Saat 01:55 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 680 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herşeyi Sana Yazdım özelede msj atmıssınız b urda da yazıyorum bu yukardaki yazı ayarları niçin war?? ilk defa forum paylasımı yapmıyorum arkadasımın forumunda 5 senedir yazıyorum))))))) kurallara tabi uyulacak ama bu rahatsızlı boyutunda bir yazı tartışma ortamı olursa tabiiki uyma zorudayız paylasım yeri çünki arama. butonunda baktım bir şiir iki kere açılmış pardon baktım görmedim.bende ifadeler kullanılmıyor bazıları bakın çok anlamsız dedim ilgileilmemiş sadece bir ricaydı )) |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: ANKARA
Cinsiyet: Rep Gücü: 20 Rep: 1915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herşeyi Sana Yazdım :)ceyda ben sana grup daveti yaptım dimi?heh yanlış anlama sorgulamıyorum başka ceyda olmasın diye sordum :)tşkler |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |