![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Marjana" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ayrılık şiirleri yazdım sana her biri diğerinden yaralı . Hüznü doyasıya içtim sensizlikte yer yanım aşk acınla yamalı . Nedendir peki bu yaşananlar Güne aksak başlayıp Hayatı aşk kırıntınla yaşamalar? ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 593 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Marjana Ayrılık şiirleri yazdım sana her biri diğerinden yaralı . Hüznü doyasıya içtim sensizlikte yer yanım aşk acınla yamalı . Nedendir peki bu yaşananlar Güne aksak başlayıp Hayatı aşk kırıntınla yaşamalar? Nedendir peki , her doğan güne acaba içinde sen var mısın diye sormalar ? Her gün biraz daha yalan her gün biraz daha hasret ekledi yüreğime . Ve sensizliği yüklerken gece omuzlarıma "gitme , kal" diyemedim , kalbimde yaşayan son hatırana. marjana
__________________ hayat sadece bir sahne , oyunun hakkını vermek lazım |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 680 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tesekkürler paylasım için |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 593 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Marjana Ben de yorumunuz için çok teşekkür ederim .
| | |
| | #4 | |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 195 Rep: 19229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Marjana Alıntı:
Martılar tıpkı "şarkılar seni söyler dillerde nağme adın" şarkısında olduğu gibi,sakin sakin süzülüyorlar gökdelenlerin tepesinde. ne işleri var orda acaba? Sana zahmet söylede özletmesin rüzgarları... Çok güzel bir şiir emeğine yüreğine sağlık...tekrar hoş geldin....
__________________ | |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 593 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Marjana Hoşbulduk . Sizi ve martı sevdanızı çok iyi biliyorum . :) Rüzgarları özletmemelerini diliyorum tüm kalbimle
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 593 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Marjana Yürek isyanda yine bu sabah ... Sevdiğinin acısı dağlamış yüreğini ; ne yana gitse çare yok , ne yana baksa hüzün çok ... Güneş daha mı sönük bugün ? Ya rüzgar daha mı çok üşütüyor tenimi? Peki ya hasretin daha mı çok yakıyor canımı ? Bilmiyorum ... Acılarla harmanlanan gökyüzü yüreğime çöküveriyor , Hasretinle yeşeren ağaçlar bedenimi sarıyor , Yosun tutan umutlarım beni karanlık denizinde boğuyor ve ben her an daha çok seni özlüyorum . Peki o halde artık itiraf ediyorum . Ben'im o , yüreği yaralı ceylan . Ben'im o , pişmanlıklar bulutu yüklü yağmur . Ben'im o , dağlar kadar yüce aşkına ihanet eden kadın . Ve yine benim isyandaki sabahları karşılayan biçare sevdalın ... Marjane
__________________ hayat sadece bir sahne , oyunun hakkını vermek lazım Konu marjane tarafından (14-07-2008 Saat 02:51 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 593 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Marjana DÜn yine sana bir şiir yazdım , tek bir satırı bile okunmadı . Notalara dökülmüş pek çok bestem var kıyıpta kimselerce çalınmadı . Tuale yaptığım resmin , kalbime görünmez bir çiviyle asıldı . Günlerce uğraşıp heykelini yaptım tenimin el değmemiş yerlerinden . Yıllarımı verdim hat gibi işlerken seni , hiç silinmeyecek gönül meskenimden . İnce ince oyaladıkça saçının bendeki izlerini , Bir orama bir burama fistan eyledim ruhunun hala bende kalan gizemini . Bir sanatçı eliyle dokunmuşken ruhum ruhuna , apansızca gittin sırf bir inat uğruna ... BUnlar sitem değil sevdiğim ; "sadece usul veda"dır bende hala güzel kalan yanına ... marjane
| | |
| | |